Kanaa punaviinissä

Kanaa punaviinissä

Broileria ja kasviksia punaviinissä on helposti ja nopeasti syntyvä herkkuruoka niin arkeen kuin hieman juhlavampiinkin hetkiin.
https://www.arla.fi/reseptit/kanaa-punaviinissa/

Tee näin:

  • Paista voi kultaisen ruskeaksi paistinpannulla. Jaa liha 2 osaan ja paista kumpaakin noin 2 minuuttia. Poista liha pannulta ja anna sen olla peitettynä. Kuullota porkkanat ja sipuli pannulla korkeassa lämpötilassa - sekoittaen noin 2 minuuttia. Lisää paprikat ja paista vielä noin 1 minuutti. Laita punaviini, vesi, tuorejuusto ja mausteet vuokaan ja kypsennä miedolla lämmöllä kannen alla noin 10 minuuttia. Lisää kananliha ja mausta maun mukaan.
Valmis!

Ainekset

25 g
Kanafileitä n. 4 cm suikaleina
500 g
Porkkanoita viipaloituna
5
Keltasipulia puolitettuna
3
Punaista paprika puolitettuina renkaina
2
Kuivaa punaviiniä
2 dl
Vettä
2 dl
Maustamatonta tuorejuustoa
100 g
Paprikajauhetta
1 rkl
Suolaa
1½ tl
Pippuria myllystä
ripausta
Lisäksi
Perunamuusia