Kanaa ja rucola-pestoa

Kanaa ja rucola-pestoa

Kevyesti suolattu kana on mehukas ja maukas. Erinomainen bresaola ja pesto antavat oman herkullisen lisän.
Arvioi (0)

Minun arvosanani

Kanaa ja rucola-pestoa

Kevyesti suolattu kana on mehukas ja maukas. Erinomainen bresaola ja pesto antavat oman herkullisen lisän.

Annoslukumäärä
  • 400 g broilerinfileetä
  • 2 rkl suolaa
  • 1 rkl Arla Meijerivoita
  • 100 g bresaola-lihaa
  • 175 g kirsikkatomaatteja
  • 125 g oliiveja
  • 2 dl rucolaa

Rucola-pesto

  • 2 valkosipulinkynttä
  • ½ dl pinjansiemeniä
  • 1½ dl Arla Heritage Label Präst -juustoa raastettuna
  • 3 dl rucolaa
  • 1 dl rypsiöljyä

Ohjeet

Sekoita 2 dl jääkylmää vettä ja suola kulhossa. Anna kanan olla suolavedessä jääkaapissa noin 2 tuntia. Kuumenna uuni 150 asteeseen. Pyyhi liha ja ruskista se ympäriinsä voissa pannulla. Paista se sitten uunin keskiosassa, kunnes lihan sisälämpötila on 70 °C, noin 30 minuuttia. Anna jäähtyä. Sekoita valkosipuli, pinjansiemenet, juusto ja rucola. Sekoita joukkoon rypsiöljy. Leikkaa kana ohuiksi viipaleiksi. Lisää kana, bresaola, puolitetut tomaatit, oliivit ja rucola lautaselle. Levitä pesto päälle.

Suositellut tuotteet