Kanaa ja rucola-pestoa

Kanaa ja rucola-pestoa

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(1)

Kevyesti suolattu kana on mehukas ja maukas. Erinomainen bresaola ja pesto antavat oman herkullisen lisän.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}
Liittyvät reseptit

Ainekset

Annokset

  • 400 g broilerinfileetä
  • 2 rkl suolaa
  • 1 rkl Arla Meijerivoita Normaalisuolainen meijerivoi
  • 100 g bresaola-lihaa
  • 175 g kirsikkatomaatteja
  • 125 g oliiveja
  • 2 dl rucolaa

Rucola-pesto

  • 2 valkosipulinkynttä
  • ½ dl pinjansiemeniä
  • 1½ dl Castello Daringly Different Monastery -juustoa raastettuna
  • 3 dl rucolaa
  • 1 dl rypsiöljyä

Tee näin:

Tee näin:

Sekoita 2 dl jääkylmää vettä ja suola kulhossa. Anna kanan olla suolavedessä jääkaapissa noin 2 tuntia. Kuumenna uuni 150 asteeseen. Pyyhi liha ja ruskista se ympäriinsä voissa pannulla. Paista se sitten uunin keskiosassa, kunnes lihan sisälämpötila on 70 °C, noin 30 minuuttia. Anna jäähtyä. Sekoita valkosipuli, pinjansiemenet, juusto ja rucola. Sekoita joukkoon rypsiöljy. Leikkaa kana ohuiksi viipaleiksi. Lisää kana, bresaola, puolitetut tomaatit, oliivit ja rucola lautaselle. Levitä pesto päälle.

Lisää herkullisia ideoita