Kanaa ja rucola-pestoa

Kanaa ja rucola-pestoa

60+ min
Kevyesti suolattu kana on mehukas ja maukas. Erinomainen bresaola ja pesto antavat oman herkullisen lisän.

Tee näin:

  • Aloita kanan ja rucola-peston valmistaminen sekoittamalla 2 dl jääkylmää vettä ja suola kulhossa.
  • Anna kanan olla suolavedessä jääkaapissa noin 2 tuntia.
  • Kuumenna uuni 150 asteeseen.
  • Pyyhi liha ja ruskista se ympäriinsä voissa pannulla.
  • Paista se sitten uunin keskiosassa, kunnes lihan sisälämpötila on 70 °C, noin 30 minuuttia. Anna jäähtyä.
  • Sekoita valkosipuli, pinjansiemenet, juusto ja rucola. Sekoita joukkoon rypsiöljy.
  • Leikkaa kana ohuiksi viipaleiksi.
  • Lisää kana, bresaola, puolitetut tomaatit, oliivit ja rucola lautaselle. Levitä pesto päälle.
Valmis!

Ainekset

Kanafileetä
400 g
Suolaa
2 rkl
1 rkl
Bresaola-lihaa
100 g
Kirsikkatomaatteja
175 g
Oliiveja
125 g
Rucolaa
2 dl
Rucola-pesto
Valkosipulinkynsiä
2
Pinjansiemeniä
½ dl
Castello® Wästgöta raastettuna
1½ dl
Rucola
3 dl
Rypsiöljyä
1 dl