Kanaa ja rucola-pestoa

Kanaa ja rucola-pestoa

Arvioi

(1)

Kevyesti suolattu kana on mehukas ja maukas. Erinomainen bresaola ja pesto antavat oman herkullisen lisän.

Ainekset

Annokset
  • 400 g broilerinfileetä
  • 2 rkl suolaa
  • 1 rkl Arla Meijerivoita Normaalisuolainen meijerivoi
  • 100 g bresaola-lihaa
  • 175 g kirsikkatomaatteja
  • 125 g oliiveja
  • 2 dl rucolaa

Rucola-pesto

  • 2 valkosipulinkynttä
  • ½ dl pinjansiemeniä
  • 1½ dl Castello Daringly Different Monastery -juustoa raastettuna
  • 3 dl rucolaa
  • 1 dl rypsiöljyä

Tee näin:

Tee näin:

Sekoita 2 dl jääkylmää vettä ja suola kulhossa. Anna kanan olla suolavedessä jääkaapissa noin 2 tuntia. Kuumenna uuni 150 asteeseen. Pyyhi liha ja ruskista se ympäriinsä voissa pannulla. Paista se sitten uunin keskiosassa, kunnes lihan sisälämpötila on 70 °C, noin 30 minuuttia. Anna jäähtyä. Sekoita valkosipuli, pinjansiemenet, juusto ja rucola. Sekoita joukkoon rypsiöljy. Leikkaa kana ohuiksi viipaleiksi. Lisää kana, bresaola, puolitetut tomaatit, oliivit ja rucola lautaselle. Levitä pesto päälle.