Kanaa ja rakuunaperunoita

Kanaa ja rakuunaperunoita

Arvioi

(1)

Kana ja rakuunaperunat ovat herkullisia ja maistuvat varmasti koko perheelle.

Ainekset

Annokset

Rakuunaperunat

  • 10 g Arla Meijerivoita Normaalisuolainen meijerivoi
  • 4 broilerinfileetä (n. 500 g)
  • ½ tl suolaa
  • mustapippuria
  • 25 g Arla Emmental juustoa raasteena
  • 10 g Arla Meijerivoita Normaalisuolainen meijerivoi
  • 1 punasipuli lohkoina
  • 150 g papuja
  • 100 g kirsikkatomaatteja puolitettuina
  • ½ tl suolaa
  • mustapippuria

Kastike

Tee näin:

Tee näin:

Perunat: Halkaise ja kuivaa perunat. Lado uunivuokaan ja laita voita, suolaa ja rakuunaa päälle. Paista uunin keskitasolla 225 °C:ssa noin tunti. Ruskista broilerifileiden pinta voissa pannulla molemmin puolin. Mausta suolalla ja pippurilla. Laita fileet uunivuokaan ja lisää uuniin paistumaan perunoiden kanssa viimeiseksi 15 minuutiksi. Ripottele samalla perunoiden pinnalle juustoraastetta. Kuullota sipulilohkot ja pavut voissa pannulla. Lisää tomaatit, suola ja pippuri ja kuumenna vielä hetki, mausta tarvittaessa lisää. Tarjoa rakuunaperunoiden, broilerin ja vihannesten kera ja kastikkeena Crème Fraichea.