Kana-parsapasta

Kana-parsapasta

Kana-parsapasta on herkullinen makuelämys, joka maistuu kerta toisensa jälkeen.

Tee näin:

  • Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan suuressa kattilassa. Siivilöi pasta. Suikaloi broileri. Kuumenna öljy padassa. Ruskista broilerisuikaleet pienissä erissä. Paloittele juusto. Lisää kanaliemi, kerma ja juusto pataan ja kiehauta. Lisää parsa, sokeriherneet, suola ja pippuri ja hauduta tasaisella lämmöllä noin 4 minuuttia. Ennen tarjoilua: Sekoita pasta ja kastike tarjoilukulhoon ja koristele basilikalla. Tarjoa heti.
Valmis!

Ainekset

Kg tuorepastaa, esim. fettucine
1
Vettä
Kanafileitä
750 g
Oliiviöljyä
1 rkl
Suolaa
1½ tl
Mustapippuria
Kanalientä
3 dl
3 dl
300 g
Parsaa paloiteltuna
500 g
Sokeriherneitä puolitettuna
500 g
Tuoretta tuoretta basilikaa
2 dl