Kana-parsapasta

Kana-parsapasta

Kana-parsapasta on herkullinen makuelämys, joka maistuu kerta toisensa jälkeen.
Arvioi (2)

Minun arvosanani

Kana-parsapasta

Kana-parsapasta on herkullinen makuelämys, joka maistuu kerta toisensa jälkeen.

Annoslukumäärä
  • 1 kg tuorepastaa, esim. fettucine
  • vettä
  • 2½ rkl suolaa
  • 750 g broilerinfileetä
  • 1 rkl oliiviöljyä
  • 1½ tl suolaa
  • mustapippuria
  • 3 dl kanalientä
  • 3 dl Arla kuohukermaa
  • 300 g Castello Blue Sinihomejuustoa
  • 500 g parsaa paloiteltuna
  • 500 g sokeriherneitä puolitettuna
  • 2 dl tuoretta basilikaa

Ohjeet

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan suuressa kattilassa. Siivilöi pasta. Suikaloi broileri. Kuumenna öljy padassa. Ruskista broilerisuikaleet pienissä erissä. Paloittele juusto. Lisää kanaliemi, kerma ja juusto pataan ja kiehauta. Lisää parsa, sokeriherneet, suola ja pippuri ja hauduta tasaisella lämmöllä noin 4 minuuttia. Ennen tarjoilua: Sekoita pasta ja kastike tarjoilukulhoon ja koristele basilikalla. Tarjoa heti.

Suositellut tuotteet