Kana-parsapasta

Kana-parsapasta

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(6)

Kana-parsapasta on herkullinen makuelämys, joka maistuu kerta toisensa jälkeen.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}
Liittyvät reseptit

Ainekset

Annokset

  • 1 kg tuorepastaa, esim. fettucine
  • vettä
  • 2½ rkl suolaa
  • 750 g broilerinfileetä
  • 1 rkl oliiviöljyä
  • 1½ tl suolaa
  • mustapippuria
  • 3 dl kanalientä
  • 3 dl Arla kuohukermaa Kuohukermaa Suomesta
  • 300 g Castello Blue Sinihomejuustoa
  • 500 g parsaa paloiteltuna
  • 500 g sokeriherneitä puolitettuna
  • 2 dl tuoretta basilikaa

Tee näin:

Tee näin:

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan suuressa kattilassa. Siivilöi pasta. Suikaloi broileri. Kuumenna öljy padassa. Ruskista broilerisuikaleet pienissä erissä. Paloittele juusto. Lisää kanaliemi, kerma ja juusto pataan ja kiehauta. Lisää parsa, sokeriherneet, suola ja pippuri ja hauduta tasaisella lämmöllä noin 4 minuuttia. Ennen tarjoilua: Sekoita pasta ja kastike tarjoilukulhoon ja koristele basilikalla. Tarjoa heti.

Lisää herkullisia ideoita