Kalkkunavartaat ja basilika-tomaattikastike

Kalkkunavartaat ja basilika-tomaattikastike

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(0)

Kalkkunavartaat ja basilika-tomaattikastike on erittäin maittava grilliruoka.

Ainekset

Annokset
  • 600 g kalkkunafileetä

Marinadi

  • 2 rkl öljyä
  • 1 rkl japanilaista soijakastiketta
  • 1 rkl hunajaa
  • 1 tl inkiväärijauhetta
  • 1 valkosipulinkynsi hienonnettuna

Kastike

Tee näin:

Tee näin:

Leikkaa kalkkunafilee noin kahden sentin viipaleiksi ja pane ne esim. kannelliseen muovikulhoon. Sekoita marinadi ja kaada kulhoon. Anna lihan marinoitua 3-4 tuntia. Pujota lihaviipaleet metalli- tai puuvartaisiin. Muista liottaa puuvartaat etukäteen vedessä, etteivät ne syty palaamaan. Grillaa vartaat ympäriinsä 8-10 minuuttia. Sekoita kastike ja mausta se tarvittaessa suola- ja sokeriripauksella sekä mustapippurilla. Tarjoa lisäksi salaattia ja leipää.