Kalkkunaa kermakastikkeessa

Kalkkunaa kermakastikkeessa

Arvioi

(4)

Kalkkunaa kermakastikkeessa on maukas ruoka, joka saa veden kielelle. Tarjoile esimerkiksi perunoiden kera!

Ainekset

Annokset
  • 600 g kalkkunafileetä
  • 1 rkl Arla Meijerivoita Normaalisuolainen meijerivoi
  • 1 tl suolaa
  • mustapippuria
  • 1 rkl vehnäjauhoja
  • ½ dl kuivaa valkoviiniä
  • 2½ dl Arla kuohukermaa Kuohukermaa Suomesta
  • 1 tl soijakastiketta
  • ½ kanaliemikuutiota
  • 10 aprikoosia
  • ½ dl saksanpähkinöitä
  • 2 rkl lehtipersiljaa

Tee näin:

Tee näin:

Paloittele liha reiluiksi palasiksi ja ruskista voissa pannulla. Mausta suolalla ja pippurilla. Mittaa jauhot, viini, soija, kerma ja murennettu liemikuutio pannulle ja sekoita. Kuumenna koko ajan sekoittaen. Lisää aprikoosit kastikkeen joukkoon ja anna hautua 5 minuuttia. Ripottele pinnalle pähkinöitä ja persiljaa.