Kalahampurilainen katkaraputäytteellä

Kalahampurilainen katkaraputäytteellä

Kalahampurilainen katkaraputäytteellä on maistuva ruoka koko perheelle. Herkullisen mehevä kalahampurilainen sopii myös punaista lihaa vältteleville.

Tee näin:

  • Valmista ensin katkaraputäyte. Kuori ja pilko katkaravut. Sekoita crème fraiche, katkaravut, sinappi, tilli, suola ja pippuri keskenään. Mausta kala suolalla. Paista voi-rypsiöljyseoksessa 3-4 minuuttia molemmin puolin. Halkaise sämpylät ja paahda leikkuupinta kuivalla paistinpannulla. Asettele sämpylänpuolikkaiden väliin salaattia, katkaraputäytettä ja kalafilee.
Valmis!

Ainekset

Kalafileetä, esim. haukea (n. 500g)
4
Suolaa
1 tl
2 rkl
Katkaraputäyte
Kuorellisia katkarapuja (n. 80 g kuorittuja)
200 g
200 g
Ranskalaista sinappia
1 tl
Tilliä silputtuna
2 rkl
Suolaa
Mustapippuria
Hampurilaissämpylä
4
Salaattia