Kalahampurilainen katkaraputäytteellä

Kalahampurilainen katkaraputäytteellä

Arvioi

(0)

Kalahampurilainen katkaraputäytteellä on maistuva ruoka koko perheelle. Herkullisen mehevä kalahampurilainen sopii myös punaista lihaa vältteleville.

Ainekset

Annokset
  • 4 kalafileetä, esim. haukea (n. 500g)
  • 1 tl suolaa
  • 2 rkl Arla Ingmariinia

Katkaraputäyte

  • 4 hampurilaissämpylää
  • salaattia

Tee näin:

Tee näin:

Valmista ensin katkaraputäyte. Kuori ja pilko katkaravut. Sekoita crème fraiche, katkaravut, sinappi, tilli, suola ja pippuri keskenään. Mausta kala suolalla. Paista voi-rypsiöljyseoksessa 3-4 minuuttia molemmin puolin. Halkaise sämpylät ja paahda leikkuupinta kuivalla paistinpannulla. Asettele sämpylänpuolikkaiden väliin salaattia, katkaraputäytettä ja kalafilee.