Kalahampurilainen katkaraputäytteellä

Kalahampurilainen katkaraputäytteellä

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(0)

Kalahampurilainen katkaraputäytteellä on maistuva ruoka koko perheelle. Herkullisen mehevä kalahampurilainen sopii myös punaista lihaa vältteleville.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}
Liittyvät reseptit

Ainekset

Annokset

  • 4 kalafileetä, esim. haukea (n. 500g)
  • 1 tl suolaa
  • 2 rkl Arla Ingmariinia

Katkaraputäyte

  • 4 hampurilaissämpylää
  • salaattia

Tee näin:

Tee näin:

Valmista ensin katkaraputäyte. Kuori ja pilko katkaravut. Sekoita crème fraiche, katkaravut, sinappi, tilli, suola ja pippuri keskenään. Mausta kala suolalla. Paista voi-rypsiöljyseoksessa 3-4 minuuttia molemmin puolin. Halkaise sämpylät ja paahda leikkuupinta kuivalla paistinpannulla. Asettele sämpylänpuolikkaiden väliin salaattia, katkaraputäytettä ja kalafilee.

Lisää herkullisia ideoita