Kalahampurilainen katkaraputäytteellä

Kalahampurilainen katkaraputäytteellä

Kalahampurilainen katkaraputäytteellä on maistuva ruoka koko perheelle. Herkullisen mehevä kalahampurilainen sopii myös punaista lihaa vältteleville.
Arvioi (0)

Minun arvosanani

Kalahampurilainen katkaraputäytteellä

Kalahampurilainen katkaraputäytteellä on maistuva ruoka koko perheelle. Herkullisen mehevä kalahampurilainen sopii myös punaista lihaa vältteleville.

Annoslukumäärä
  • 4 kalafileetä, esim. haukea (n. 500g)
  • 1 tl suolaa
  • 2 rkl Arla Ingmariinia

Katkaraputäyte

  • 4 hampurilaissämpylää
  • salaattia

Ohjeet

Valmista ensin katkaraputäyte. Kuori ja pilko katkaravut. Sekoita crème fraiche, katkaravut, sinappi, tilli, suola ja pippuri keskenään. Mausta kala suolalla. Paista voi-rypsiöljyseoksessa 3-4 minuuttia molemmin puolin. Halkaise sämpylät ja paahda leikkuupinta kuivalla paistinpannulla. Asettele sämpylänpuolikkaiden väliin salaattia, katkaraputäytettä ja kalafilee.

Suositellut tuotteet