Kalapihvit ja tomaattisalsaa

Kalapihvit ja tomaattisalsaa

Valmista kalaa täysin uudella tavalla ja tarjoile se ihanan jogurttisen tomaattisalsan kera.

Tee näin:

  • Hienonna lohifilee pieneksi silpuksi. Kuori ja hienonna valkosipuli. Hienonna purjo. Sekoita lohen joukkoon. Lisää suola, chilikastike, inkivääri, maustesekoitus, raastettu sitruunan kuori, perunajauhot ja jogurtti. Sekoita ainekset tasaiseksi seokseksi. Muotoile massasta pieniä pihvejä ja paista ne voissa pannulla, noin 2 minuuttia kummaltakin puolelta. Paloittele tomaatti. Sekoita keskenään kaikki salsan ainekset. Tarjoile kalapihvit tomaattisalsan, riisin ja paistettujen vihannesten kera.
Valmis!

Ainekset

Lohifilee
500 g
Valkosipulinkynsi
1
Purjoa
Suolaa
1 tl
Tulista chilikastike
1 tl
1 tl
Intialaista mausteseos
½ tl
Sitruunan kuori
½
Perunajauhoja
1 rkl
Arla Ingman Luonnonjogurttia
½ dl
Tomaattisalsa
Tomaatti
1
1½ dl
Murskattu valkosipulinkynsi
1
Jauhettua jeera
½ tl
Suolaa
½ tl