Kalapihvit ja tomaattisalsaa

Kalapihvit ja tomaattisalsaa

Valmista kalaa täysin uudella tavalla ja tarjoile se ihanan jogurttisen tomaattisalsan kera.
Arvioi (1)

Minun arvosanani

Kalapihvit ja tomaattisalsaa

Valmista kalaa täysin uudella tavalla ja tarjoile se ihanan jogurttisen tomaattisalsan kera.

Annoslukumäärä
  • 500 g lohifileetä
  • 1 valkosipulinkynsi
  • purjoa
  • 1 tl suolaa
  • 1 tl tulista chilikastiketta
  • 1 tl raastettua tuoretta inkivääriä
  • ½ tl intialaista maustesekoitusta
  • ½ sitruunan raastettu kuori
  • 1 rkl perunajauhoja
  • ½ dl Ingman luonnonjogurttia
  • Arla Meijerivoita

Tomaattisalsa

Ohjeet

Hienonna lohifilee pieneksi silpuksi. Kuori ja hienonna valkosipuli. Hienonna purjo. Sekoita lohen joukkoon. Lisää suola, chilikastike, inkivääri, maustesekoitus, raastettu sitruunan kuori, perunajauhot ja jogurtti. Sekoita ainekset tasaiseksi seokseksi. Muotoile massasta pieniä pihvejä ja paista ne voissa pannulla, noin 2 minuuttia kummaltakin puolelta. Paloittele tomaatti. Sekoita keskenään kaikki salsan ainekset. Tarjoile kalapihvit tomaattisalsan, riisin ja paistettujen vihannesten kera.

Suositellut tuotteet