Kalakeitto pinaatin ja katkarapujen kera

Kalakeitto pinaatin ja katkarapujen kera

Kalakeitto pinaatin ja katkarapujen kera on erittäine herkullinen välimerellinen ruoka.
https://www.arla.fi/reseptit/kalakeitto-pinaatin-ja-katkarapujen-kera/

Tee näin:

  • Leikkaa fenkoli hienoksi. Raasta piparjuuri. Valmista kalaliemi ja lisää kerma. Lisää paloiteltu kala. Kuumenna kiehuvaksi ja anna hautua muutama minuutti, kunnes kalapalat ovat kypsyneet. Jaa fenkoli, lehtipinaatti ja katkaravut kulhoihin. Kaada lämmin keitto kulhoihin ja lisää päälle nokare crème fraichea sekä hiukan piparjuuriraastetta.
Valmis!

Ainekset

Fenkoli, n. 400 g
1
Piparjuurta
50 g
Kalalientä
1 l
2 dl
Tuoretta kalaa
400 g
Tuoretta pinaatinlehtiä
100 g
Käsinkuorittuja katkarapuja
250 g
100 g