Kalaa ja caesarmaustettua raejuustoa

Kalaa ja caesarmaustettua raejuustoa

Kala ja caesarmaustettu raejuusto on herkullinen ruoka niin juhlaan kuin arkeenkin.

Tee näin:

  • Valmista ensin raejuustoseos. Kuori ja hienonna muna. Hienonna sardellit tai anjovisfileet. Yhdistä kaikki ainekset ja tarkista maku. Mausta tarvittaessa suolalla sekä mustapippurilla. Mausta kalafileet suolalla ja pippurilla. Paista ne rasvassa teflonpannulla, 2-3 minuuttia molemmin puolin. Tarjoa kala esim. valkosipulipaistetun leivän päällä salaatin ja raejuuston kanssa.
Valmis!

Ainekset

Kalafileetä
400 g
Suolaa
1 tl
Mustapippuria myllystä
½ tl
2 rkl
Caesarmaustettu raejuusto
Keitetty (8 min) kananmuna
1
Sardelleja tai muutama anjovisfilee
50 g
Kaprista
1 rkl
Ranskalaista sinappia
1 tl
250 g
Suolaa ja mustapippuria
ripausta
Parmesaani vastaraastettuna
½ dl