Kalaa ja caesarmaustettua raejuustoa

Kalaa ja caesarmaustettua raejuustoa

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(0)

Kala ja caesarmaustettu raejuusto on herkullinen ruoka niin juhlaan kuin arkeenkin.

Ainekset

Annokset

Caesarmaustettu raejuusto

  • 1 keitetty (8 min) kananmuna
  • 50 g sardelleja tai muutama anjovisfilee
  • 1 rkl kapriksia
  • 1 tl ranskalaista sinappia
  • 250 g Arla Keso maustamatonta raejuustoa
  • suolaa ja mustapippuria
  • ½ dl parmesan-juustoa vastaraastettuna

Tee näin:

Tee näin:

Valmista ensin raejuustoseos. Kuori ja hienonna muna. Hienonna sardellit tai anjovisfileet. Yhdistä kaikki ainekset ja tarkista maku. Mausta tarvittaessa suolalla sekä mustapippurilla. Mausta kalafileet suolalla ja pippurilla. Paista ne rasvassa teflonpannulla, 2-3 minuuttia molemmin puolin. Tarjoa kala esim. valkosipulipaistetun leivän päällä salaatin ja raejuuston kanssa.