Kattava opas airfryerin käyttöön ja resepteihin

Kattava opas airfryerin käyttöön ja resepteihin

Monipuolisin keittiöapuri

Mitä kaikkea airfryerin käytöstä tulee tietää?

Airfryer on noussut modernin kokkauksen mullistajaksi, mullistaen tapamme valmistaa suosikkiruokiamme. Kiertävän kuuman ilman ansiosta laite pystyy nopeasti kypsentämään monenlaisia ainesosia kullanrapeiksi minimaalisella öljymäärällä. Olitpa sitten vasta aloittamassa uuden laitteesi käyttöä tai tarvitset inspiraatiota vaihtelun tuomiseksi, meiltä löydät tarvittavan avun. Lue eteenpäin oppiaksesi lisää monista airfryerin käyttöön liittyvistä seikoista, sekä tutustu erilaisiin resepteihin. 

Ruoanlaitto airfryerillä

Vinkkejä ja inspiraatiota

Hankitko juuri uuden airfryerin ja vinkit sen käyttöön olisi tarpeen? Löydät kevyen oppaan airfryerin käyttöön täältä. Opas sisältää vinkkejä, yleiskatsauksen ruoan kypsennysaikoihin, sekä lämpötiloihin. Se myös vastaa yleisimpiin kysymyksiin airfryerin käytössä - esimerkiksi airfryerin käytön perusteet, öljyn käyttö airfryerin kanssa, sekä vertailua muihin keittiölaitteisiin. 

Kun airfryer on tullut tutuksi, voit kokeilla erilaisten herkkujen valmistamista. Huomaa, että jotkut ruokalajit sopivat paremmin airfryerin kanssa valmistettavaksi, kuin toiset. Keräsimme muutamia esimerkkejä ruokalajeja yhteen artikkeliin, joiden valmistusta airfryerillä kannattaa ehdottomasti kokeilla. 

Airfryerin kanssa voi myös valmistaa useimpia koko perheen suosikkiruokia aina aamupalasta iltapalaan saakka. Airfryer on kuitenkin hyvin tehokas pieni keittiöapuri, joka polttaa ruoan helposti jos lämpötiloja, sekä kypsennysaikoja säätele hieman. Löydät helpon muunnostaulukon täältä, josta voit katsoa kypsennysajat airfryerillä.

Vinkkejä ja inspiraatiota

Herkullisia reseptejä

Airfryer tarjoaa runsaasti mahdollisuuksia valmistaa erilaisia aterioita päivän mittaan. Helppoja ja klassisia reseptejä löydät täältä.

Periaatteessa airfryerillä voi valmistaa lähes kaiken. Joskus kuitenkin ne yleisimmät reseptit alkavat kyllästyttämään ja jotain uutta olisi kiva kokeilla. Löydät uusia, erilaisia reseptejä täältä.

Kasvisruokien valmistaminen on myös helppoa airfryerillä, ja se on helppo tapa lisätä väriä ja eloa lautaselle jokaisella päivän aterialla. Kasvisruokaresepteihin, jotka voit valmistaa airfryerillä löydät täältä.

Herkullisia reseptejä
Erilaisia reseptejä

Airfryeristä on moneksi

Aloita päiväsi herkullisella aamupalalla. Airfryerillä voit valmistaa helposti niin kananmunat, pekonit, leivät jne. 

Mikäli mielesi tekee makeaa, airfryerillä voit valmistaa myös erilaisia jälkiruokia. Tutustu resepteihin täällä. 

Airfryeristä on moneksi
Helppoa ja herkullista!

Reseptejä airfryeriin

Melkein kaiken voi valmistaa helposti ja nopeasti airfryerillä, ilman rasvan tuomaa käryä. 

Reseptejä airfryeriin