Kabanossi-smetanapizza

Kabanossi-smetanapizza

Arvioi

(2)

Nopea ja helppo pizza valmistaa. Mausteinen makkara ja paprika, pippurinen rucola ja suolakurkku antavat pizzalle herkullisen olemuksen.

Ainekset

Annokset
  • valmis pizzapohjaa tai -taikina
  • 200 g Arla Edam -juustoa raasteena
  • 250 g kabanossi makkaraa
  • 1 iso punainen paprika

Tee näin:

Tee näin:

Kuumenna uuni 225 asteeseen. Kauli taikina leivinpaperilla päällystetylle uunipellille. Ripottele päälle juustoraastetta. Leikkaa makkara paloiksi. Viipaloi paprikat ja poista siemenet. Levitä makkaranpalat ja paprikat pizzapohjan päälle. Paista uunin keskiosassa 10-15 minuuttia. Ripottele päälle rucolaa, suolakurkkuja ja smetanaa.