Kabanossi-smetanapizza

Kabanossi-smetanapizza

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(6)

Nopea ja helppo pizza valmistaa. Mausteinen makkara ja paprika, pippurinen rucola ja suolakurkku antavat pizzalle herkullisen olemuksen.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}
Liittyvät reseptit

Ainekset

Annokset

  • valmis pizzapohja tai -taikina
  • 200 g Arla Edam -juustoa raasteena
  • 250 g kabanossi makkaraa
  • 1 iso punainen paprika
  • 60 g tuoretta rucolaa
  • 150 g suolakurkkua hienonnettuna
  • 2 dl Arla Lempi Smetanaa

Tee näin:

Tee näin:

Kuumenna uuni 225 asteeseen. Kauli taikina leivinpaperilla päällystetylle uunipellille. Ripottele päälle juustoraastetta. Leikkaa makkara paloiksi. Viipaloi paprikat ja poista siemenet. Levitä makkaranpalat ja paprikat pizzapohjan päälle. Paista uunin keskiosassa 10-15 minuuttia. Ripottele päälle rucolaa, suolakurkkuja ja smetanaa.

Lisää herkullisia ideoita