Kabanossi-smetanapizza

Kabanossi-smetanapizza

Nopea ja helppo pizza valmistaa. Mausteinen makkara ja paprika, pippurinen rucola ja suolakurkku antavat pizzalle herkullisen olemuksen.
Arvioi (0)

Minun arvosanani

Kabanossi-smetanapizza

Nopea ja helppo pizza valmistaa. Mausteinen makkara ja paprika, pippurinen rucola ja suolakurkku antavat pizzalle herkullisen olemuksen.

Annoslukumäärä
  • valmis pizzapohjaa tai -taikina
  • 200 g Arla Edam -juustoa raasteena
  • 250 g kabanossi makkaraa
  • 1 iso punainen paprika

Ohjeet

Kuumenna uuni 225 asteeseen. Kauli taikina leivinpaperilla päällystetylle uunipellille. Ripottele päälle juustoraastetta. Leikkaa makkara paloiksi. Viipaloi paprikat ja poista siemenet. Levitä makkaranpalat ja paprikat pizzapohjan päälle. Paista uunin keskiosassa 10-15 minuuttia. Ripottele päälle rucolaa, suolakurkkuja ja smetanaa.

Suositellut tuotteet