Juustotäytteiset broilerifileet ja omenahöystö

Juustotäytteiset broilerifileet ja omenahöystö

Juustotäytteiset broilerifileet omenahöystöllä maistuva ruoka arkeen ja juhlaan.
Arvioi (0)

Minun arvosanani

Juustotäytteiset broilerifileet ja omenahöystö

Juustotäytteiset broilerifileet omenahöystöllä maistuva ruoka arkeen ja juhlaan.

Annoslukumäärä
  • 4 broilerin rintafileetä, n. 400 g
  • 1 pkt Castello Blue Sinihomejuustoa
  • 2 rkl Arla Meijerivoita
  • 2 isoa, punaista, makeaa luomuomenaa
  • 1 iso sipuli
  • 2 rkl Arla Meijerivoita
  • 170 g pekonia
  • tuoreita timjamin oksia, muutama
  • suolaa
  • mustapippuria

Ohjeet

Leikkaa rintafileet sivulta auki ja työnnä väliin sinihomejuustoa. Sulje fileet hammastikuilla tai sido ne kastellulla paistinarulla. Kuumenna voi pannulla ja ruskista fileet. Ripottele pinnalle suolaa ja mustapippurirouhetta. Nosta fileet leivinpaperille uunipannulle 200-asteiseen uuniin. Kypsennä noin 15 minuuttia. Tarkista, että liha on läpikypsää. Valmista höystö. Pese ja lohko omenat. Kuori, halkaise ja suikaloi sipuli. Paista ne rasvassa kypsiksi. Suikaloi pekoni ja paista rapeaksi toisella pannulla. Valuta rasva pois ja lisää pekonisuikaleet omenahöystöön. Lisää tuoreen timjamin lehtiä. Tarkista maku ja mausta halutessasi suolalla ja pippurilla. Lisäkkeeksi sopii perunamuusi.

Suositellut tuotteet