Juustotäytteiset broilerifileet ja omenahöystö
  • Arla
  • Reseptit
  • Juustotäytteiset broilerifileet ja omenahöystö

Juustotäytteiset broilerifileet ja omenahöystö

Juustotäytteiset broilerifileet omenahöystöllä on maistuva ruoka arkeen ja juhlaan. Kokeile reseptiä!
https://www.arla.fi/reseptit/juustotaytteiset-broilerifileet-ja-omenahoysto/

Tee näin:

  • Leikkaa rintafileet sivulta auki ja työnnä väliin sinihomejuustoa. Sulje fileet hammastikuilla tai sido ne kastellulla paistinarulla. Kuumenna voi pannulla ja ruskista fileet. Ripottele pinnalle suolaa ja mustapippurirouhetta. Nosta fileet leivinpaperille uunipannulle 200-asteiseen uuniin. Kypsennä noin 15 minuuttia. Tarkista, että liha on läpikypsää. Valmista höystö. Pese ja lohko omenat. Kuori, halkaise ja suikaloi sipuli. Paista ne rasvassa kypsiksi. Suikaloi pekoni ja paista rapeaksi toisella pannulla. Valuta rasva pois ja lisää pekonisuikaleet omenahöystöön. Lisää tuoreen timjamin lehtiä. Tarkista maku ja mausta halutessasi suolalla ja pippurilla. Lisäkkeeksi sopii perunamuusi.
Valmis!

Ainekset

Broilerin rintafileetä, n. 400 g
4
1
2 rkl
Isoa, punaista, makeaa omenoita
2
Iso sipuli
1
2 rkl
Pekonia
170 g
Tuoreita timjamia
oksaa
Suolaa
Mustapippuria