Juustotäytteiset broilerifileet ja omenahöystö

Juustotäytteiset broilerifileet ja omenahöystö

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(1)

Juustotäytteiset broilerifileet omenahöystöllä maistuva ruoka arkeen ja juhlaan.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}
Liittyvät reseptit

Ainekset

Annokset

  • 4 broilerin rintafileetä, n. 400 g
  • 1 pkt Castello Blue Sinihomejuustoa
  • 2 rkl Arla Meijerivoita Normaalisuolainen meijerivoi
  • 2 isoa, punaista, makeaa luomuomenaa
  • 1 iso sipuli
  • 2 rkl Arla Meijerivoita Normaalisuolainen meijerivoi
  • 170 g pekonia
  • tuoreita timjamin oksia, muutama
  • suolaa
  • mustapippuria

Tee näin:

Tee näin:

Leikkaa rintafileet sivulta auki ja työnnä väliin sinihomejuustoa. Sulje fileet hammastikuilla tai sido ne kastellulla paistinarulla. Kuumenna voi pannulla ja ruskista fileet. Ripottele pinnalle suolaa ja mustapippurirouhetta. Nosta fileet leivinpaperille uunipannulle 200-asteiseen uuniin. Kypsennä noin 15 minuuttia. Tarkista, että liha on läpikypsää. Valmista höystö. Pese ja lohko omenat. Kuori, halkaise ja suikaloi sipuli. Paista ne rasvassa kypsiksi. Suikaloi pekoni ja paista rapeaksi toisella pannulla. Valuta rasva pois ja lisää pekonisuikaleet omenahöystöön. Lisää tuoreen timjamin lehtiä. Tarkista maku ja mausta halutessasi suolalla ja pippurilla. Lisäkkeeksi sopii perunamuusi.

Lisää herkullisia ideoita