Juustolla paneroitu kala

Juustolla paneroitu kala

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(0)

Juustolla paneroitu kala on helppo ja terveellinen ruoka.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}
Liittyvät reseptit

Ainekset

Annokset

  • 4 kalafileetä, esim. haukea
  • 1 kananmuna
  • 2 dl Castello Daringly Different Monastery -juustoa raasteena
  • 1 dl korppujauhoja
  • 1 tl sitruunapippuria
  • 3 rkl Arla Meijerivoita Normaalisuolainen meijerivoi

Tee näin:

Tee näin:

Kasta kalafileepalat vatkatussa munassa molemmin puolin. Pyöräytä fileet sitten juustoraasteessa ja sen jälkeen maustetussa korppujauhossa. Kuumenna rasva pannussa ja paista kalapalat molemmin puolin kypsäksi. Tarjoa keitettyjen tai wokattujen kasvisten kanssa.

Lisää herkullisia ideoita