Juustokeksit

Juustokeksit

Nämä rapeat keksit ovat oivallinen tarjottava vaikkapa juuston kanssa.
Arvioi (0)

Minun arvosanani

Juustokeksit

Nämä rapeat keksit ovat oivallinen tarjottava vaikkapa juuston kanssa.

Reseptistä valmistuu 28 kpl

  • 150 g grahamjauhoja (n. 2,5 dl)
  • 60 g vehnäjauhoja (n. 1 dl)
  • 45 g kaurahiutaleita (n. 1,5 dl)
  • 2 rkl fariinisokeria
  • 1 tl leivinjauhetta
  • ½ tl suolaa
  • 100 g kylmää Arla Meijerivoita
  • 150 g hienoksi raastettua Arla Heritage Label Präst -juustoa
  • ( 1 rkl vettä )

Ohjeet

Sekoita jauhot, kaurahiutaleet, fariinisokeri, leivinjauhe ja suola. Leikkaa voi pieniksi paloiksi ja murenna se jauhoseokseen. Lisää juusto. Lisää vettä tarvittaessa. Vaivaa taikina tasaiseksi. Muodosta taikinasta noin 15 cm pitkä, paksu rulla. Aseta taikina peitettynä jääkaappiin vähintään 2 tunnin ajaksi tai pakastimeen noin 30 minuutiksi. Leikkaa taikina noin 0,5 cm paksuiksi viipaleiksi. Laita viipaleet leivinpaperille uunipellille. Pistele keksejä haarukalla ja paista ne 175°C uunin yläosassa noin 13 minuuttia. Vinkki: Keksit maistuvat voin tai juuston, kuten sini- ja valkohomejuuston, kanssa. Taikina säilyy jääkaapissa kelmulla peitettynä muutaman päivän ajan. Keksit säilyvät suljetussa rasiassa noin viikon.

Suositellut tuotteet