Juustokastikkeella kuorrutetut kasvikset

Juustokastikkeella kuorrutetut kasvikset

Maukas juustokastike on oiva lisuke kasviksille.
Arvioi (0)

Minun arvosanani

Juustokastikkeella kuorrutetut kasvikset

Maukas juustokastike on oiva lisuke kasviksille.

Annoslukumäärä
  • 750 g kukka-, ruusu- tai parsakaalia

Kastike

Ohjeet

Huuhtele joko parsa- tai kukkakaali tai ruusukaalit. Pane kaali/t suolalla maustettuun kiehuvaan veteen. Keitä 2 minuuttia (ruusukaaleja pari minuuttia pidempään). Valuta ja leikkaa kaali kukinnoiksi (halkaise isommat ruusukaalit) ja kaalin varret lohkoiksi. Levitä palat uunivuokaan. Kuumenna ruokakerma ja maito kattilassa. Lisää juustoraaste ja sekoita, kunnes kastike on tasaista. Mausta suolalla ja pippurilla. Tarkista maku ja mausta halutessasi esimerkiksi yrttimausteilla. Kaada kastike vuokaan kaalin päälle. Kuorruta 200 asteessa noin 20 minuuttia.

Suositellut tuotteet