Juustoinen tomaattikeitto

Juustoinen tomaattikeitto

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(1)

Juustoinen tomaattikeitto on helppo ja nopea valmistaa.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}
Liittyvät reseptit

Ainekset

Annokset

  • 1 sipuli
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 2 rkl Arla Ingmariinia
  • 2 tlk tomaattimurskaa
  • 2 rkl tomaattipyreetä
  • 5 dl vettä
  • 1 kasvisliemikuutio tai kanaliemikuutio
  • 1 tl yrttisekoitusta, esim. Herbes de Provence
  • 200 g Arla Valkosipuli & Yrtit -tuorejuustoa
  • suolaa
  • mustapippurirouhetta

Tarjoiluun

  • 200 g Arla Keso maustamatonta raejuustoa
  • 2 tl oreganoa

Tee näin:

Tee näin:

Hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuullota ne rasvassa kattilassa. Lisää kaikki ainekset kattilaan ja anna keiton kiehua kannen alla miedolla lämmöllä 15 minuuttia tai pidempään. Mausta raejuusto kuivatulla oreganolla ja tarjoa keiton kanssa.

Lisää herkullisia ideoita