Juustoinen peruna-jauhelihavuoka

Juustoinen peruna-jauhelihavuoka

Arvioi

(0)

Juustoinen peruna-jauhelihavuoka on herkullinen ruoka myös perheen pienimmille.

Ainekset

Annokset
  • 1 ps juusto-perunasekoitusta, 750 g
  • 400 g jauhelihaa
  • 1 sipuli hienonnettuna
  • 2 rkl Arla Ingmariinia
  • 1 dl tomaattiketsuppia
  • 2 dl lihalientä kuutiosta
  • 1 rkl basilikaa
  • noin 350 g Arla Emmental juustoa raasteena

Tee näin:

Tee näin:

Levitä juusto-perunasekoitus uunivuokaan. Ruskista jauheliha ja sipuli rasvassa pannulla. Sekoita joukkoon ketsuppi, lihaliemi ja basilika. Kaada seos vuokaan ja sekoita hyvin juusto-perunasekoituksen kanssa. Ripottele juustoraaste pinnalle. Kypsennä 200-asteisen uunin alaosassa noin 1 tunti tai, kunnes perunat tuntuvat kypsiltä. Peitä vuoka tarvittaessa alumiinifoliolla, ettei pinta tummu liikaa. Tarjoa raikkaan salaatin kanssa.