Juustoinen peruna-jauhelihavuoka

Juustoinen peruna-jauhelihavuoka

Juustoinen peruna-jauhelihavuoka on herkullinen ruoka myös perheen pienimmille.
https://www.arla.fi/reseptit/juustoinen-peruna-jauhelihavuoka/

Tee näin:

Juustoinen peruna-jauhelihavuoka
  • Levitä juusto-perunasekoitus uunivuokaan.
  • Ruskista jauheliha ja sipuli rasvassa pannulla. Sekoita joukkoon ketsuppi, lihaliemi ja basilika.
  • Kaada seos vuokaan ja sekoita hyvin juusto-perunasekoituksen kanssa. Ripottele juustoraaste pinnalle.
  • Kypsennä 200-asteisen uunin alaosassa noin 1 tunti tai kunnes perunat tuntuvat kypsiltä.
  • Peitä vuoka tarvittaessa alumiinifoliolla, ettei pinta tummu liikaa.
  • Tarjoile juustoinen peruna-jauhelihavuoka raikkaan salaatin kanssa.
Valmis!

Ainekset

Juustoinen peruna-jauhelihavuoka
Juusto- perunoita sekoitusta
750 g
Jauhelihaa
400 g
Sipuli hienonnettuna
1
Inkivääriä
2 rkl
Ketsuppia
1 dl
Lihalientä kuutiosta
2 dl
Tuoretta basilikaa
1 rkl
noin 350 g