Juustoinen peruna-jauhelihavuoka

Juustoinen peruna-jauhelihavuoka

Juustoinen peruna-jauhelihavuoka on herkullinen ruoka myös perheen pienimmille.
Arvioi (0)

Minun arvosanani

Juustoinen peruna-jauhelihavuoka

Juustoinen peruna-jauhelihavuoka on herkullinen ruoka myös perheen pienimmille.

Annoslukumäärä
  • 1 ps juusto-perunasekoitusta, 750 g
  • 400 g jauhelihaa
  • 1 sipuli hienonnettuna
  • 2 rkl Arla Ingmariinia
  • 1 dl tomaattiketsuppia
  • 2 dl lihalientä kuutiosta
  • 1 rkl basilikaa
  • noin 350 g Arla Emmental juustoa raasteena

Ohjeet

Levitä juusto-perunasekoitus uunivuokaan. Ruskista jauheliha ja sipuli rasvassa pannulla. Sekoita joukkoon ketsuppi, lihaliemi ja basilika. Kaada seos vuokaan ja sekoita hyvin juusto-perunasekoituksen kanssa. Ripottele juustoraaste pinnalle. Kypsennä 200-asteisen uunin alaosassa noin 1 tunti tai, kunnes perunat tuntuvat kypsiltä. Peitä vuoka tarvittaessa alumiinifoliolla, ettei pinta tummu liikaa. Tarjoa raikkaan salaatin kanssa.