Joulupuuro antaa voimia joulupukin odotukseen! Täyteläinen joulupuuro tehdään luomutäysmaitoon. Kokeile jouluista reseptiä!
Tee näin:
Joulupuuro
Aloita valmistamaan joulupuuro kiehauttamalla vesi ja voi paksupohjaisessa kattilassa, lisää sitten riisi. Keitä riisiä miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia.
Lisää täysmaito ja kanelitanko. Voit esilämmittää maidon mikrossa ennen sen lisäämistä kattilaan, jotta puuro kypsyy nopeammin.
Keitä joulupuuroa miedolla lämmöllä 30-40 minuuttia. Jos puurosta tulee liian sakeaa, lisää makusi mukaan maitoa.
Mausta joulupuuro suolalla. Tarkista maku.
Tarjoa joulupuuro maidon, sokerin ja kanelin tai sekametelisopan kera. Älä unohda mantelia joulupuurosta!