Jouluinen sahramilohi

Jouluinen sahramilohi

Arvioi

(2)

Ylellisesti maustettu lohi maistuu herkulliselta niin joulupöydässä kuin arkenakin.

Ainekset

Annokset

Ainekset

  • 500 g lohifileetä
  • 3 porkkanaa
  • 1 tl suolaa
  • 1 ripaus mustapippuria
  • 2½ dl Arla Lempi Ruokakermaa valkoviini & tilli 15 %
  • 1 tl hienonettua rosmariinia
  • ½ pkt sahramia

Tee näin:

Tee näin:

Kuumenna uuni 225 º. Kuori ja leikkaa porkkanat ohuiksi viipaleiksi. Laita porkkanaviipaleet uunikestävään vuokaan ja lohifilee niiden päälle, mausta kala suolalla ja pippurilla. Sekoita kermaan mausteet ja kaada kalan päälle. Paista uunin keskitasolla noin 15 minuuttia. Koristele tuoreella rosmariinilla. Tarjoile keitetyn riisin kanssa.