Jouluinen sahramilohi

Jouluinen sahramilohi

Ylellisesti maustettu lohi maistuu herkulliselta niin joulupöydässä kuin arkenakin.
https://www.arla.fi/reseptit/jouluinen-sahramilohi/

Tee näin:

  • Kuumenna uuni 225 º. Kuori ja leikkaa porkkanat ohuiksi viipaleiksi. Laita porkkanaviipaleet uunikestävään vuokaan ja lohifilee niiden päälle, mausta kala suolalla ja pippurilla. Sekoita kermaan mausteet ja kaada kalan päälle. Paista uunin keskitasolla noin 15 minuuttia. Koristele tuoreella rosmariinilla. Tarjoile keitetyn riisin kanssa.
Valmis!

Ainekset

Ainekset
Lohifilee
500 g
Porkkanoita
3
Suolaa
n. 1 tl
Ripaus mustapippuri
1
2½ dl
Hienonettua rosmariinia
1 tl
Sahrami
½ pkt