Jouluinen glögitorttu

Jouluinen glögitorttu

Tämä herkullinen suklaakakku maistuu glögiltä, joka tuo kakkuun ihanaa joulun makua.
Arvioi (2)

Minun arvosanani

Jouluinen glögitorttu

Tämä herkullinen suklaakakku maistuu glögiltä, joka tuo kakkuun ihanaa joulun makua.

Reseptistä valmistuu 12 palaa

Koristeluun

  • tomusokeria

Tarjoiluun

  • 3 dl Arla Laktoositonta vispikermaa

Ohjeet

Kuumenna uuni 200-asteiseksi. Sulata voi kattilassa. Riko suklaa pieniksi paloiksi. Lisää suklaa voihin ja sekoita, kunnes suklaa sulaa. Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita voiseos, jauhot ja glögi. Kaada taikina voideltuun vuokaan, mieluiten irtopohjavuokaan (halkaisija n. 23 cm). Paista kakkua uunin alaosassa 25-30 minuuttia. Kakun kuuluu jäädä löysäksi keskeltä. Anna kakun jäähtyä. Siivilöi päälle hieman tomusokeria. Tarjoile kakku kermavaahdon kera.

Suositellut tuotteet