Jouluinen caesarsalaatti

Jouluinen caesarsalaatti

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(2)

Tuunaa klassista caesarsalaattia ja taio jouluinen caesaesalaatti.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}
Liittyvät reseptit

Ainekset

Annokset

  • 5 viipaletta joululimppua
  • 3 rkl Arla Ingmariinia
  • 200 g joulukinkkua
  • 2 ruukkua roomansalaattia

Kastike

  • 200 g Arla Lempi Crème fraîchea 28 % Creme Fraiche 28 % laktoositon
  • 50 g anjovisfileitä hienonnettuna
  • 1 valkosipulinkynsi hienonnettuna
  • 2 dl Castello Daringly Different Monastery -juustoa raastettuna
  • 1 rkl keltaista dijonsinappia
  • 1 rkl sitruunamehua
  • 1 tl worcestershirekastiketta

Tee näin:

Tee näin:

1. Leikkaa joululimppuvipalaat kuutioiksi ja paista rapeiksi rasvassa pannulla.
2. Kuutioi tai suikaloi kinkku.
3. Huuhdo salaatti ja linkoa tai valuta vesi pois. Paloittele isot salaatinlehdet suupaloiksi ja jätä pienemmät kokonaisiksi.
4. Valmista kastike: ota ensin puolet juustoraasteesta sivuun salaattiannosten päälle ripoteltavaksi. Yhdistä kastikkeen ainekset ja anna tekeytyä jääkaapissa ennen tarjoilua.
5. Sekoita kulhossa salaatti, kinkku ja kastike kevyesti nostelemalla. Jaa salaatti lautasille ja lisää annoksille loput juustoraasteesta sekä paahdetut joululimppukuutiot.

Vinkki

Ellet tarjoa salaattia heti, pane kinkku ja salaatti omiin rasioihinsa jääkaappiin ja sekoita keskenään kastikkeen kanssa juuri ennen tarjoilua.

Lisää herkullisia ideoita