Herkulliset broilerin koipireidet tekevät arjesta hieman värikkäämmän.
Tee näin:
Laita koipireidet isoon paistopussiin ja nosta se isoon uunivuokaan. Sekoita marinadin ainekset keskenään ja kaada seos pussiin. Sulje pussi ja kääntele sitä varovasti vuoan päällä. Anna koipireisien marinoitua jääkaapissa noin 3 tuntia tai pidempään. Käännä pussia muutaman kerran. Ota marinoituneet koipireidet pussista ja kuivaa ne talouspaperilla. Voitele koipireidet molemmilta puolilta chilikastikkeella ja pane vieri viereen uunipannulle. Nosta pannu 175-asteiseen uuniin ja kypsennä noin 50 minuuttia. Kokeile kypsyyttä haarukalla. Jos rei´istä pursuava neste on kirkasta, koipireidet ovat kypsiä. Tarjoa koipireisien kanssa esimerkiksi keitettyä riisiä, salaattia ja kermaviilikastiketta.