Jogurttimarinoidut broilerin koipireidet

Jogurttimarinoidut broilerin koipireidet

Herkulliset broilerin koipireidet tekevät arjesta hieman värikkäämmän.
Arvioi (2)

Minun arvosanani

Jogurttimarinoidut broilerin koipireidet

Herkulliset broilerin koipireidet tekevät arjesta hieman värikkäämmän.

Annoslukumäärä

Marinadi

  • 5 dl Ingman luonnonjogurttia
  • 1 rkl suolaa
  • 4 valkosipulinkynttä murskattuna
  • 2 rkl tuoretta inkivääriä raastettuna
  • 2 rkl currya
  • 1 rkl chilijauhetta
  • ½ sitruuna, puristettuna mehuksi
  • 3 rkl juoksevaa hunajaa

Voiteluun

  • 1 dl makeaa chilikastiketta

Ohjeet

Laita koipireidet isoon paistopussiin ja nosta se isoon uunivuokaan. Sekoita marinadin ainekset keskenään ja kaada seos pussiin. Sulje pussi ja kääntele sitä varovasti vuoan päällä. Anna koipireisien marinoitua jääkaapissa noin 3 tuntia tai pidempään. Käännä pussia muutaman kerran. Ota marinoituneet koipireidet pussista ja kuivaa ne talouspaperilla. Voitele koipireidet molemmilta puolilta chilikastikkeella ja pane vieri viereen uunipannulle. Nosta pannu 175-asteiseen uuniin ja kypsennä noin 50 minuuttia. Kokeile kypsyyttä haarukalla. Jos rei´istä pursuava neste on kirkasta, koipireidet ovat kypsiä. Tarjoa koipireisien kanssa esimerkiksi keitettyä riisiä, salaattia ja kermaviilikastiketta.