Jogurttimarinoidut broilerin koipireidet

Jogurttimarinoidut broilerin koipireidet

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(3)

Herkulliset broilerin koipireidet tekevät arjesta hieman värikkäämmän.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}
Liittyvät reseptit

Ainekset

Annokset

Marinadi

  • 5 dl Ingman luonnonjogurttia
  • 1 rkl suolaa
  • 4 valkosipulinkynttä murskattuna
  • 2 rkl tuoretta inkivääriä raastettuna
  • 2 rkl currya
  • 1 rkl chilijauhetta
  • ½ sitruuna, puristettuna mehuksi
  • 3 rkl juoksevaa hunajaa

Voiteluun

  • 1 dl makeaa chilikastiketta

Tee näin:

Tee näin:

Laita koipireidet isoon paistopussiin ja nosta se isoon uunivuokaan. Sekoita marinadin ainekset keskenään ja kaada seos pussiin. Sulje pussi ja kääntele sitä varovasti vuoan päällä. Anna koipireisien marinoitua jääkaapissa noin 3 tuntia tai pidempään. Käännä pussia muutaman kerran. Ota marinoituneet koipireidet pussista ja kuivaa ne talouspaperilla. Voitele koipireidet molemmilta puolilta chilikastikkeella ja pane vieri viereen uunipannulle. Nosta pannu 175-asteiseen uuniin ja kypsennä noin 50 minuuttia. Kokeile kypsyyttä haarukalla. Jos rei´istä pursuava neste on kirkasta, koipireidet ovat kypsiä. Tarjoa koipireisien kanssa esimerkiksi keitettyä riisiä, salaattia ja kermaviilikastiketta.

Lisää herkullisia ideoita