Jogurtti-artisokka-ruohosipulikeitto

Jogurtti-artisokka-ruohosipulikeitto

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(0)

Oiva alkupala illanistujaisiin.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}
Liittyvät reseptit

Ainekset

Annokset

  • 4 dl Ingman luonnonjogurttia
  • n. 400 g tuoreita, keitettyjä latva-artisokan sydämiä
  • n. 3- 4 dl kasvislientä
  • 1 ruukku ruohosipulia
  • suolaa
  • viherpippuria

Tee näin:

Tee näin:

Mittaa ainekset monitoimikoneeseen tai tehosekoittimeen ja sekoita. Tarjoile alkukeittona leipätikkujen tai paahdettujen leipäkuutioiden kera.

Lisää herkullisia ideoita