Chorizomakkaraa
|
600 g |
---|---|
Kanan rintafileetä
|
450 g |
Keltasipulia
|
2 |
Valkosipulinkynttä
|
2 |
Vihreää paprikaa
|
2 |
Sellerinvarsi
|
1 |
Avorioriisiä
|
5 dl |
Savupaprikajauhetta
|
1 tl |
Cayennepippuria
|
1 tl |
Tomaattipyreetä
|
2 rkl |
Valkoviiniä
|
1 dl |
Kanalientä
|
8 dl |
Simpukoita
|
500 g |
---|---|
Tomaattimurskaa
|
1 tlk |
Kuorittuja jokiravunpyrstöjä
|
175 g |
Lehtipersiljaa
|
½ dl |
Valkosipulinkynttä
|
2 |
---|---|
2 dl | |
Majoneesia
|
2 rkl |
Sitruuna
|
1 |
---|---|
Maalaisleipää
|