Jäätelökakku mangorahkasta

Jäätelökakku mangorahkasta

1 tunti
Vain 3 raaka-aineen jäätelökakku täyteläisestä mangorahkasta valmistuu kätevästi ilman jäätelökonetta. Kokeile ihanan raikasta jäätelökakkua!

Tee näin:

  • Valmista jäätelökakku irtopohjavuokaan. Pingota leivinpaperi noin 16 cm kokoisen irtopohjavuoan pohjalle. Öljyä vuoan reuna rypsiöljyllä ja tomusokeroi reunan pinta.
  • Vatkaa kerma vaahdoksi. Notkista rahka ja vatkaa se kerman joukkoon. Siirrä 1 1/2 dl jäätelömassasta pursotinpussiin, jossa on tähtitylla. Levitä loput jäätelöstä vuokaan ja tasoita pinta. Pursota jäätelökakun pinnalle ruusukkeita. Laita jäätelökakku yön yli pakastimeen.
  • Siirrä jäätelökakku tarjoilulautaselle ja koristele passionhedelmällä. Anna kakun lämmetä hetki ennen tarjoilua.
Valmis!

Ainekset

Ainekset
2 dl
600 g
Passionhedelmä
1
Lisää herkullisia ideoita
Mangorahkapiirakka
1 tunti
Mangorahkapiirakka
(27)