Italialainen raparperijälkiruoka

Italialainen raparperijälkiruoka

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(0)

Biscotti-keksejä, raparperirahkaa ja karhunvatukoita - tämä italialainen raparperijälkiruoka sulaa suussa!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}
Liittyvät reseptit

Ainekset

Annokset

  • 8 biscottia (italialaisia mantelikeksejä)
  • 1 tl mantelilikööriä tai seljamehua
  • 250 g Arla Keittiö raparperi-mansikkarahkaa
  • ½ tl kardemummaa
  • 100 g marjoja (esim. karhunvatukoita)

Tee näin:

Tee näin:

Paloittele keksit ja pirskottele päälle likööriä tai mehua. Lado keksejä ja rahkaa kerroksittain neljään annoslasiin tai kulhoon. Koristele kardemummalla ja tuoreilla marjoilla.

Lisää herkullisia ideoita