Isoäidin kanapannu

Isoäidin kanapannu

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(0)

Tämä mehevä kanapata saa makua pekonista ja kurkusta.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}
Liittyvät reseptit

Ainekset

Annokset

Tee näin:

Tee näin:

Ruskista broilerin rintafileet rasvassa pannulla ja siirrä lautaselle. Suikaloi pekoni ja paista rapeaksi. Valuta pekoni talouspaperin päällä. Hienonna valkosipulinkynnet. Kaada puhtaalle pannulle kerma, vesi, liemikuutio, sinappi ja valkosipulisilppu. Kuumenna kiehuvaksi. Lisää pannulle fileet. Anna kiehua kannen alla noin 10 minuuttia. Lisää lopuksi ruohosipulisilppu, pienet kurkkukuutiot ja pekoni. Tarjoa perunoiden tai riisin kanssa.

Lisää herkullisia ideoita