Isoäidin kanapannu

Isoäidin kanapannu

Tämä mehevä kanapata saa makua pekonista ja kurkusta.
Arvioi (0)

Minun arvosanani

Isoäidin kanapannu

Tämä mehevä kanapata saa makua pekonista ja kurkusta.

Annoslukumäärä

Ohjeet

Ruskista broilerin rintafileet rasvassa pannulla ja siirrä lautaselle. Suikaloi pekoni ja paista rapeaksi. Valuta pekoni talouspaperin päällä. Hienonna valkosipulinkynnet. Kaada puhtaalle pannulle kerma, vesi, liemikuutio, sinappi ja valkosipulisilppu. Kuumenna kiehuvaksi. Lisää pannulle fileet. Anna kiehua kannen alla noin 10 minuuttia. Lisää lopuksi ruohosipulisilppu, pienet kurkkukuutiot ja pekoni. Tarjoa perunoiden tai riisin kanssa.

Suositellut tuotteet