Isoäidin kanapannu

Isoäidin kanapannu

Tämä mehevä isoäidin kanapannu saa makua pekonista ja kurkusta. Kokeile reseptiä!

Tee näin:

  • Ruskista broilerin rintafileet rasvassa pannulla ja siirrä lautaselle. Suikaloi pekoni ja paista rapeaksi. Valuta pekoni talouspaperin päällä. Hienonna valkosipulinkynnet. Kaada puhtaalle pannulle kerma, vesi, liemikuutio, sinappi ja valkosipulisilppu. Kuumenna kiehuvaksi. Lisää pannulle fileet. Anna kiehua kannen alla noin 10 minuuttia. Lisää lopuksi ruohosipulisilppu, pienet kurkkukuutiot ja pekoni. Tarjoa perunoiden tai riisin kanssa.
Valmis!

Ainekset

Broilerin rintafileetä, noin 500 g
4
2 rkl
Viipaloitua pekonia
140 g
Valkosipulinkynsiä hienonnettuna
2
2 dl
Vettä
½ dl
Kanaliemikuutio
1
Ranskalaista sinappia
2 tl
Ruohosipulia hienonnettuna
½ dl
Pala kurkkua viipaloituna