Intialaiset tomaattipavut

Intialaiset tomaattipavut

Helppo ja nopea intialainen ruokalaji monilla herkullisilla mauilla. Kookos tuo ruokaan kosketuksen Etelä-Intian makumaailmaa.
Arvioi (0)

Minun arvosanani

Intialaiset tomaattipavut

Helppo ja nopea intialainen ruokalaji monilla herkullisilla mauilla. Kookos tuo ruokaan kosketuksen Etelä-Intian makumaailmaa.

Annoslukumäärä
  • ½ kukkakaali, n. 400 g
  • 1 sipuli
  • 1 rkl Arla Meijerivoita
  • 1½ rkl garam masalaa
  • 400 g kirsikkatomaatteja
  • 1 tlk valkosipulilla maustettua tomaattimurskaa, n. 400 g
  • 1 rkl raastettua tuoretta inkivääriä
  • 1 tlk valkoisia papuja, n. 400 g
  • 2 dl Arla Lempi turkkilaista jogurttia
  • 1 tl suolaa
  • mustapippuria
  • 1 ruukku tuoretta korianteria
  • 4 rkl kookoshiutaleita

Ohjeet

Jaa kukkakaali pieniin kukintoihin. Kuori ja hienonna sipuli. Paista sipulia voissa ja kattilassa. Lisää joukkoon kukkakaali ja garam masala. Paista muutama minuutti koko ajan sekoittaen. Lisää kattilaan tomaatit ja inkivääri. Kypsennä vielä noin 8 minuuttia kannen alla, kunnes kukkakaali on pehmennyt hieman. Huuhtele pavut ja lisää ne kattilaan. Ota kattila liedeltä ja lisää puolet jogurtista. Mausta suolalla ja pippurilla. Ripottele päälle hienonnettua korianteria. Tarjoile muhennos basmatiriisin, lopun jogurtin ja kookoshiutaleiden kera.

Suositellut tuotteet