
Intialaiset kookoskatkaravut
Intialaiset kookoskatkaravut maistuvat currylle, kardemummalle ja kurkumalle.
Ainekset
Annokset
- ½ dl oliiviöljyä
- 200 g sipulia kuutioituna
- 2 valkosipulinkynttä
- 1 tl inkivääriä
- 2 tl kurkumaa
- 1 tl kanelia
- 1 tl kardemummaa
- 3 tl currya
- mustapippurirouhetta
-
400 g Arla Lempi Crème fraîchea
- 3 dl kookoshiutaleita
- 1 kg katkarapuja
- nippu ruohosipulia
Tee näin:
Tee näin:
Kuullota sipulikuutiot öljyssä. Lisää joukkoon mausteet ja silputut valkosipulinkynnet ja anna kypsyä hetki. Lisää crème fraiche ja kookoshiutaleet. Anna kiehua hiljalleen 2 minuuttia. Lisää lopuksi sulatetut ja valutetut katkaravut. Kuumenna, mutta älä enää keitä, jotta katkaravut eivät sitkisty. Koristele kookoskatkaravut ruohosipulisilpulla. Tarjoile riisin kanssa.