Intialaiset kookoskatkaravut

Intialaiset kookoskatkaravut

Intialaiset kookoskatkaravut maistuvat currylle, kardemummalle ja kurkumalle.

Tee näin:

  • Kuullota sipulikuutiot öljyssä. Lisää joukkoon mausteet ja silputut valkosipulinkynnet ja anna kypsyä hetki. Lisää crème fraiche ja kookoshiutaleet. Anna kiehua hiljalleen 2 minuuttia. Lisää lopuksi sulatetut ja valutetut katkaravut. Kuumenna, mutta älä enää keitä, jotta katkaravut eivät sitkisty. Koristele kookoskatkaravut ruohosipulisilpulla. Tarjoile riisin kanssa.
Valmis!

Ainekset

Oliiviöljyä
½ dl
Sipuleita kuutioituna
200 g
Valkosipulinkynsiä
2
1 tl
Kurkumaa
2 tl
Kanelia
1 tl
Kardemummaa
1 tl
Currya
3 tl
Mustapippurirouhetta
400 g
Kookoshiutaleita
3 dl
Katkarapuja
1 kg
Nippu ruohosipulia