Intialaiset kookoskatkaravut

Intialaiset kookoskatkaravut

Intialaiset kookoskatkaravut maistuvat currylle, kardemummalle ja kurkumalle.
Arvioi (0)

Minun arvosanani

Intialaiset kookoskatkaravut

Intialaiset kookoskatkaravut maistuvat currylle, kardemummalle ja kurkumalle.

Annoslukumäärä
  • ½ dl oliiviöljyä
  • 200 g sipulia kuutioituna
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 1 tl inkivääriä
  • 2 tl kurkumaa
  • 1 tl kanelia
  • 1 tl kardemummaa
  • 3 tl currya
  • mustapippurirouhetta
  • 400 g Arla Lempi Crème fraîchea
  • 3 dl kookoshiutaleita
  • 1 kg katkarapuja
  • nippu ruohosipulia

Ohjeet

Kuullota sipulikuutiot öljyssä. Lisää joukkoon mausteet ja silputut valkosipulinkynnet ja anna kypsyä hetki. Lisää crème fraiche ja kookoshiutaleet. Anna kiehua hiljalleen 2 minuuttia. Lisää lopuksi sulatetut ja valutetut katkaravut. Kuumenna, mutta älä enää keitä, jotta katkaravut eivät sitkisty. Koristele kookoskatkaravut ruohosipulisilpulla. Tarjoile riisin kanssa.

Suositellut tuotteet