Intialaiset juusto-perunaröstit

Intialaiset juusto-perunaröstit

Arvioi

(0)

Ainekset

Juusto-perunarösti

  • 1½ kg raakaa perunaa
  • 1 rkl suolaa
  • Maustettu Apetina: 1 kg Apetina kuutioita
  • 4 rkl curryjauhetta
  • 100 g korianteria
  • 4 dl oliiviöljyä
  • 1 tl suolaa

Creme fraiche-kastike perunarösteille

  • 400 g Arla Crème fraîche 28 % Laktoositon Crème Fraiche
  • 1 sitruunan mehu ja kuori
  • 1 rkl kuivattua minttua
  • 2 rkl hienonnettua korianteria
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 2 tl suolaa
  • 2 tl sokeria

Tee näin:

Tee näin:

Valmista ensin maustettu Apetina: Soseuteta muut ainekset paitsi juusto tahnaksi, lisää juustokuutiot. RÖSTI: Raasta perunat karkeaksi raasteeksi ja lisää n 750 g maustettuja Apetina juustoa ja muut ainekset. Survo massaa hieman käsin, jotta juusto hajoaa ja maut sekoittuvat. Paista n. 170 asteisella pannulla hitaasti voissa molemmin puolin kullan ruskeiksi. Creme fraiche-kastike perunarösteille: Sekoita kaikki ainekset keskenään ja anna maustua jääkaapissa ennen tarjoilua.