Intialaiset juusto-perunaröstit

Intialaiset juusto-perunaröstit

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(2)

Intialaiset juusto-perunaröstit ihastuttavat mausteisuudellaan. Tarjoile perunaröstien kanssa pehmeän makuista Crème fraîche -kastiketta. Tutustu Arlan reseptiin!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}

Ainekset

Juusto-perunarösti

  • 1½ kg raakaa perunaa
  • 1 rkl suolaa
  • Maustettu Apetina: 1 kg Apetina kuutioita
  • 4 rkl curryjauhetta
  • 100 g korianteria
  • 4 dl oliiviöljyä
  • 1 tl suolaa

Creme fraiche-kastike perunarösteille

  • 400 g Arla Crème fraîche 28 % Laktoositon Crème Fraiche
  • 1 sitruunan mehu ja kuori
  • 1 rkl kuivattua minttua
  • 2 rkl hienonnettua korianteria
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 2 tl suolaa
  • 2 tl sokeria

Tee näin:

Tee näin:

Rösti

Valmista ensin maustettu Apetina: Soseuteta muut ainekset paitsi juusto tahnaksi, lisää juustokuutiot.

Rösti: Raasta perunat karkeaksi raasteeksi ja lisää n 750 g maustettuja Apetina juustoa ja muut ainekset. Survo massaa hieman käsin, jotta juusto hajoaa ja maut sekoittuvat. Paista n. 170 asteisella pannulla hitaasti voissa molemmin puolin kullan ruskeiksi.

Creme fraiche-kastike perunarösteille:

Sekoita kaikki ainekset keskenään ja anna maustua jääkaapissa ennen tarjoilua.

Lisää herkullisia ideoita