Intialaiset juusto-perunaröstit

Intialaiset juusto-perunaröstit

Intialaiset juusto-perunaröstit ihastuttavat mausteisuudellaan. Tarjoile perunaröstien kanssa pehmeän makuista Crème fraîche -kastiketta. Tutustu Arlan reseptiin!

Tee näin:

Rösti
  • Valmista ensin maustettu Apetina: Soseuteta muut ainekset paitsi juusto tahnaksi, lisää juustokuutiot. <br><br> Rösti: Raasta perunat karkeaksi raasteeksi ja lisää n 750 g maustettuja Apetina juustoa ja muut ainekset. Survo massaa hieman käsin, jotta juusto hajoaa ja maut sekoittuvat. Paista n. 170 asteisella pannulla hitaasti voissa molemmin puolin kullan ruskeiksi.
Creme fraiche-kastike perunarösteille:
  • Sekoita kaikki ainekset keskenään ja anna maustua jääkaapissa ennen tarjoilua.
Valmis!

Ainekset

Juusto-perunarösti
Perunoita
750 g
Suolaa
½ rkl
Maustettuja Apetina kuutioita öljyssä
500 g
Curryjauhetta
2 rkl
Korianteria
50 g
Oliiviöljyä
2 dl
Suolaa
½ tl
Creme fraiche-kastike perunarösteille
200 g
Puolikkaan sitruunan mehua ja kuori
Kuivattua minttua
½ rkl
Hienonnettua korianteria
1 rkl
Oliiviöljyä
1 rkl
Suolaa
1 tl
Sokeria
1 tl