Intialaiset garam masala -lihapullat

Intialaiset garam masala -lihapullat

Eksoottiset garam masala -lihapullat on ihana herkku. Kurkuma antaa kastikkeelle kivan värin.

Tee näin:

  • Sekoita korppujauhot ja maito ja anna turvota noin 5 minuuttia. Sekoita suola, garam masala, valkosipuli ja hienonna. Työstä jauhelihasta sileitä ja suuria, pitkulaisia lihapullia. Paista ne voissa suuressa paistinpannussa, noin 5 minuuttia. Kaada vesi ja kastike. Mausta garam masalalla ja kurkumalla. Anna kastikkeen kiehua muutama minuutti ja ripottele päälle hienonnettua korianteria.
Valmis!
Vinkki

Basmatiriisi on hyvä lisuke lihapullien kanssa.

Ainekset

Jauhelihaa
400 g
Korppujauhoja
3 rkl
1½ dl
Suolaa
1 tl
Garam masalaa
1 tl
Valkosipulinkynsi
1
1 rkl
Tuoretta korianteria tai persiljaa
Kastike
Vettä
½ dl
Kermakastiketta, esim. Knorr
3 dl
Garam masala
½ tl
Kurkuma
½ tl