
Intialaiset garam masala -lihapullat
Eksoottiset garam masala -lihapullat on ihana herkku. Kurkuma antaa kastikkeelle kivan värin.
Ainekset
Annokset
- 400 g jauhelihaa
- 3 rkl korppujauhoja
-
1½ dl Arla kevytmaitoa
- 1 tl suolaa
- 1 tl garam masalaa
- 1 valkosipulinkynsi
-
1 rkl Arla Meijerivoita
- tuoretta korianteria tai persiljaa
Kastike
- ½ dl vettä
- 3 dl kermakastiketta, esim. Knorr
- ½ tl garam masalaa
- ½ tl kurkumaa
Tee näin:
Tee näin:
Sekoita korppujauhot ja maito ja anna turvota noin 5 minuuttia. Sekoita suola, garam masala, valkosipuli ja hienonna. Työstä jauhelihasta sileitä ja suuria, pitkulaisia lihapullia. Paista ne voissa suuressa paistinpannussa, noin 5 minuuttia. Kaada vesi ja kastike. Mausta garam masalalla ja kurkumalla. Anna kastikkeen kiehua muutama minuutti ja ripottele päälle hienonnettua korianteria.
Vinkki
Basmatiriisi on hyvä lisuke lihapullien kanssa.
Vinkki
Basmatiriisi on hyvä lisuke lihapullien kanssa.