Intialaiset garam masala -lihapullat

Intialaiset garam masala -lihapullat

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(3)

Eksoottiset garam masala -lihapullat on ihana herkku. Kurkuma antaa kastikkeelle kivan värin.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}
Liittyvät reseptit

Ainekset

Annokset

Kastike

  • ½ dl vettä
  • 3 dl kermakastiketta, esim. Knorr
  • ½ tl garam masalaa
  • ½ tl kurkumaa

Tee näin:

Tee näin:

Sekoita korppujauhot ja maito ja anna turvota noin 5 minuuttia. Sekoita suola, garam masala, valkosipuli ja hienonna. Työstä jauhelihasta sileitä ja suuria, pitkulaisia lihapullia. Paista ne voissa suuressa paistinpannussa, noin 5 minuuttia. Kaada vesi ja kastike. Mausta garam masalalla ja kurkumalla. Anna kastikkeen kiehua muutama minuutti ja ripottele päälle hienonnettua korianteria.

Vinkki

Basmatiriisi on hyvä lisuke lihapullien kanssa.

Lisää herkullisia ideoita