Inkiväärillä marinoituja jättikatkarapuja

Inkiväärillä marinoituja jättikatkarapuja

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(3)

Inkivääri antaa näille katkaravuille pirteän tulista makua. Tarjoile avokadokermaviilin kera.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}
Liittyvät reseptit

Ainekset

Annokset

  • 20 jättikatkaravunpyrstöä
  • pala tuoretta inkivääriä
  • 2 limeä
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 1 tl vihreää chiliä hienonnettuna
  • oliiviöljyä
  • suolaa
  • valkopippuria

Avokadokermaviili

Tee näin:

Tee näin:

Kuori ravunpyrstöt ja poista niistä suoli. Hienonna kuorittu inkivääri ja lisää rapujen joukkoon. Raasta mukaan limen kuori ja purista mehu. Hienonna valkosipulinkynsi mukaan. Lisää chili, liraus oliiviöljyä ja mausta suolalla ja pippurilla. Anna maustua noin 20 minuuttia. Paista ravut juuri ennen tarjoilua kuumalla pannulla noin minuutin verran per puoli. Avokadokermaviili: Halkaise avokadot ja poista niistä kivet. Lusikoi niistä sisus syvään kulhoon. Purista päälle sitruunan mehu. Mausta cayennella, suolalla ja pippurilla. Soseuta tehosekoittimella tai sauvasekoittimella sileäksi mousseksi. Tarjoile marinoitujen jättikatkarapujen kera.

Lisää herkullisia ideoita