Hunajainen juuresvuoka

Hunajainen juuresvuoka

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(1)

Kerma ja hunaja maustavat juurekset juhlaruoaksi.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}

Ainekset

Annokset

Ainekset

  • 750 g erilaisia juureksia esim. porkkanaa, palsternakkaa, juuriselleriä
  • 2½ dl Arla Lempi ruokakermaa 22 % Ruokakerma 22 % laktoositon
  • ½ sitruunan kuorta raastettuna
  • vajaa 1 tl suolaa
  • ripaus mustapippuria
  • 2 tl rosmariinia
  • ½ rkl hunajaa

Tee näin:

Tee näin:

Kuumenna uuni 225 °C. Kuori juurekset ja leikkaa ne pitkiksi lohkoiksi. Laita juurekset uuninkestävään vuokaan. Sekoita kerma sitruunan kuori, mausteet, suola ja hunaja keskenään, kaada seos juuresten päälle. Paista uunin keskitasossa noin 30 min.

Lisää herkullisia ideoita