Hunajainen juuresvuoka

Hunajainen juuresvuoka

Kerma ja hunaja maustavat juurekset juhlaruoaksi.
https://www.arla.fi/reseptit/hunajainen-juuresvuoka/

Tee näin:

  • Kuumenna uuni 225 °C. Kuori juurekset ja leikkaa ne pitkiksi lohkoiksi. Laita juurekset uuninkestävään vuokaan. Sekoita kerma sitruunan kuori, mausteet, suola ja hunaja keskenään, kaada seos juuresten päälle. Paista uunin keskitasossa noin 30 min.
Valmis!

Ainekset

Ainekset
Erilaisia juureksia esim. porkkanaa, palsternakkaa, juuriselleriä
750 g
Arla® Lempi Ruokakermaa 22 %
2½ dl
Sitruunankuori raastettuna
½
Suolaa
vajaa 1 tl
Ripaus mustapippuria
Rosmariinia
2 tl
Hunajaa
½ rkl