Hunajainen juuresvuoka

Hunajainen juuresvuoka

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(0)

Kerma ja hunaja maustavat juurekset juhlaruoaksi.

Ainekset

Annokset

Ainekset

  • 750 g erilaisia juureksia esim. porkkanaa, palsternakkaa, juuriselleriä
  • 2½ dl Arla Lempi ruokakermaa 22 % Ruokakerma 22 % laktoositon
  • ½ sitruunan kuorta raastettuna
  • vajaa 1 tl suolaa
  • ripaus mustapippuria
  • 2 tl rosmariinia
  • ½ rkl hunajaa

Tee näin:

Tee näin:

Kuumenna uuni 225 °C. Kuori juurekset ja leikkaa ne pitkiksi lohkoiksi. Laita juurekset uuninkestävään vuokaan. Sekoita kerma sitruunan kuori, mausteet, suola ja hunaja keskenään, kaada seos juuresten päälle. Paista uunin keskitasossa noin 30 min.