Ajankohtaista
Reseptit
Tuotteet
Food & Future
Vastuullisuus
Tietoa meistä
Arla
Reseptit
Homejuusto-päärynäcrostinit
Homejuusto-päärynäcrostinit
•
Kommentit
Helposti valmistettava italialainen alkupala. Sopii myös hyvin esimerkiksi illanistujaisiin tarjoiltavaksi.
Tee näin:
Kuumenna uuni 250-asteiseksi. Asettele patonkiviipaleet uunipellille ja hiero viipaleille valkosipulia. Voitele viipaleet. Paahda patonkiviipaleita uunin yläosassa noin 5 minuuttia, kunnes ne saavat väriä. Notkista homejuusto kermalla. Paloittele päärynä ja poista siemenkota. Annostele homejuusto patonkiviipaleille ja koristele päärynälohkoilla.
Valmis!
Ainekset
Ohutta patonkiviipaletta
12
Arla Meijerivoita voiteluun
Valkosipulinkynsi
1
Castello Blue Luomu Sinihomejuustoa
100 g
Arla kuohukermaa
2 rkl
Päärynä
1
Katso myös nämä
15 minuuttia
Gratinoidut patonginpalat
(9)
Yrtti-valkosipulicrostinit
(1)
Pienet lohipiirakat
(6)
1 tunti
Kantarellisoppa
(1)
Kaikki reseptit