Ajankohtaista
Reseptit
Tuotteet
Vastuullisuus
Hyvinvointi
Tietoa meistä
Arla
Reseptit
Homejuusto-lihapata
Homejuusto-lihapata
•
Kommentit
Helposti valmistettava herkullinen lihapata, joka saa makuhermoja hivelevän säväyksen Castellon pehmeastä sinihomejuustosta.
Katso myös nämä
15 minuuttia
Pannukakut raejuustolla
(2)
30 minuuttia
Nachopelti
(3)
45 minuuttia
Herkulliset lihapullat
(1)
50 minuuttia
Sitruunainen uunilohi
(3)
Kaikki reseptit
Tee näin:
Suikaloi liha. Kuori ja lohko sipuli. Paista lihasuikaleet ja sipulilohkot voissa pannulla. Murenna homejuusto joukkoon. Lisää crème fraiche, vesi ja pavut ja kuumenna. Mausta suolalla ja pippurilla. Tarjoa lohkoperunoiden tai riisin kera.
Valmis!
Ainekset
Luutonta naudanlihaa, esim. paahtopaistia
400 g
Sipuli
1
Arla® Meijerivoita
Castello® Blue Luomu Sinihomejuustoa
100 g
Arla® Lempi Crème Fraîche 28 %
200 g
Vettä
½ dl
Papuja pakasteena
100 g
Suolaa
Mustapippuria
Katso myös nämä
15 minuuttia
Pannukakut raejuustolla
(2)
30 minuuttia
Nachopelti
(3)
45 minuuttia
Herkulliset lihapullat
(1)
50 minuuttia
Sitruunainen uunilohi
(3)
Kaikki reseptit