Haukea kermakastikkeessa

Haukea kermakastikkeessa

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(0)

Haukea kermakastikkeessa sopii niin lounaaksi kuin illalliseksikin. Tämä herkullinen kalaruoka maistuu monelle. Kokeile Arlan reseptiä!

Liittyvät reseptit

Ainekset

Annokset

Tee näin:

Tee näin:

Ripottele puolet suolasta haukifileepaloille. Kääntele palat korppujauhoissa. Kuumenna rasva pannulla ja paista kalapaloja noin 2 minuuttia kummaltakin puolelta. Lisää halkaistut tomaatit ja tillisilppu. Mausta lopulla suolalla. Kaada päälle kerma. Rouhi mausteeksi mustapippuria. Keitä miedolla lämmöllä kannen alla noin 5 minuuttia. Tarjoa keitettyjen perunoiden ja vihreiden papujen kanssa.