Haukea kermakastikkeessa

Haukea kermakastikkeessa

Haukea kermakastikkeessa sopii niin lounaaksi kuin illalliseksikin. Tämä herkullinen kalaruoka maistuu monelle. Kokeile Arlan reseptiä!
https://www.arla.fi/reseptit/haukea-kermakastikkeessa/

Tee näin:

  • Ripottele puolet suolasta haukifileepaloille. Kääntele palat korppujauhoissa. Kuumenna rasva pannulla ja paista kalapaloja noin 2 minuuttia kummaltakin puolelta. Lisää halkaistut tomaatit ja tillisilppu. Mausta lopulla suolalla. Kaada päälle kerma. Rouhi mausteeksi mustapippuria. Keitä miedolla lämmöllä kannen alla noin 5 minuuttia. Tarjoa keitettyjen perunoiden ja vihreiden papujen kanssa.
Valmis!

Ainekset

Haukifileetä, n. 600 g
4
Suolaa
1½ tl
Korppujauhoa
1 dl
2 rkl
Rs kirsikkatomaatti, 250 g
1
Tilliä hienonnettuna
1½ dl
2 dl
Mustapippuria myllystä