Haukea kermakastikkeessa

Haukea kermakastikkeessa

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(0)

Haukea kermakastikkeessa sopii niin lounaaksi kuin illalliseksikin. Tämä herkullinen kalaruoka maistuu monelle. Kokeile Arlan reseptiä!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}
Liittyvät reseptit

Ainekset

Annokset

Tee näin:

Tee näin:

Ripottele puolet suolasta haukifileepaloille. Kääntele palat korppujauhoissa. Kuumenna rasva pannulla ja paista kalapaloja noin 2 minuuttia kummaltakin puolelta. Lisää halkaistut tomaatit ja tillisilppu. Mausta lopulla suolalla. Kaada päälle kerma. Rouhi mausteeksi mustapippuria. Keitä miedolla lämmöllä kannen alla noin 5 minuuttia. Tarjoa keitettyjen perunoiden ja vihreiden papujen kanssa.

Lisää herkullisia ideoita