Haudutettua inkiväärilohta

Haudutettua inkiväärilohta

Haudutettu lohi on klassikkoruoka, joka maistuu niin pienille kuin suurillekin.
Arvioi (0)

Minun arvosanani

Haudutettua inkiväärilohta

Haudutettu lohi on klassikkoruoka, joka maistuu niin pienille kuin suurillekin.

Annoslukumäärä
  • 600 g lohifileetä

Paistinliemi

  • ½ purjo
  • 50 g tuoretta inkivääriä
  • 1 sitruuna
  • 1 rkl valkoviinietikkaa
  • 1 rkl suolaa
  • tillin oksia

Kastike

Ohjeet

Leikkaa purjosipuli pieniksi paloiksi. Kuori ja viipaloi inkivääri. Viipaloi sitruuna. Lisää paistinliemen ainekset leveään kattilaan. Lisää 1 litra vettä. Anna kiehua kannen alla noin 10 minuuttia. Lisää lohi ja kypsennä miedolla lämmöllä noin 12 minuuttia. Anna lohen jäähtyä liemessä. Sekoita kastikkeen ainekset. Tarjoiluehdotuksia: Tarjoile lohi kastikkeen, keitettyjen perunoiden ja makeiden herneiden kera.

Suositellut tuotteet