Haudutettua inkiväärilohta

Haudutettua inkiväärilohta

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(0)

Haudutettu lohi on klassikkoruoka, joka maistuu niin pienille kuin suurillekin.

Ainekset

Annokset
  • 600 g lohifileetä

Paistinliemi

  • ½ purjoa
  • 50 g tuoretta inkivääriä
  • 1 sitruuna
  • 1 rkl valkoviinietikkaa
  • 1 rkl suolaa
  • tillin oksia

Kastike

Tee näin:

Tee näin:

Leikkaa purjosipuli pieniksi paloiksi. Kuori ja viipaloi inkivääri. Viipaloi sitruuna. Lisää paistinliemen ainekset leveään kattilaan. Lisää 1 litra vettä. Anna kiehua kannen alla noin 10 minuuttia. Lisää lohi ja kypsennä miedolla lämmöllä noin 12 minuuttia. Anna lohen jäähtyä liemessä. Sekoita kastikkeen ainekset. Tarjoiluehdotuksia: Tarjoile lohi kastikkeen, keitettyjen perunoiden ja makeiden herneiden kera.