Hasselpähkinäpikkuleivät

Hasselpähkinäpikkuleivät

Pieni GI-pikkuleipä on terveellisempi vaihtoehto, joka maistuu erittäin hyvältä kahvin kanssa. Helppo valmistaa!
Arvioi (0)

Minun arvosanani

Hasselpähkinäpikkuleivät

Pieni GI-pikkuleipä on terveellisempi vaihtoehto, joka maistuu erittäin hyvältä kahvin kanssa. Helppo valmistaa!

Annoslukumäärä
  • 100 g paahdettuja kuorettomia hasselpähkinöitä
  • 1 dl spelttihiutaleita
  • 50 g raastettua tummaa suklaata
  • 25 g Arla Meijerivoita
  • 1 kananmunan keltuainen
  • 2 rkl hunajaa
  • 1 tl kylmää vahvaa kahvia

Ohjeet

Kuumenna uuni 175 asteeseen. Jätä 16 hasselpähkinää syrjään. Murskaa loput pähkinät ja spelttihiutaleet. Lisää joukkoon suklaa, voi, keltuainen, hunaja ja kahvi. Sekoita, kunnes pystyt muotoilemaan taikinasta pallon. Muotoile taikinasta 16 palloa ja nosta ne leivinpaperilla päällystetylle uunipellille. Paina yksi kokonainen pähkinä kunkin pikkuleivän keskelle. Paista uunin keskiosassa 9-10 minuuttia.

Suositellut tuotteet