Hasselpähkinäpikkuleivät

Hasselpähkinäpikkuleivät

Pieni GI-pikkuleipä on terveellisempi vaihtoehto, joka maistuu erittäin hyvältä kahvin kanssa. Helppo valmistaa!
https://www.arla.fi/reseptit/hasselpahkinapikkuleivat/

Tee näin:

  • Kuumenna uuni 175 asteeseen. Jätä 16 hasselpähkinää syrjään. Murskaa loput pähkinät ja spelttihiutaleet. Lisää joukkoon suklaa, voi, keltuainen, hunaja ja kahvi. Sekoita, kunnes pystyt muotoilemaan taikinasta pallon. Muotoile taikinasta 16 palloa ja nosta ne leivinpaperilla päällystetylle uunipellille. Paina yksi kokonainen pähkinä kunkin pikkuleivän keskelle. Paista uunin keskiosassa 9-10 minuuttia.
Valmis!

Ainekset

Paahdettuja kuorettomia hasselpähkinöitä
100 g
Spelttihiutaleita
1 dl
Raastettua tummaa suklaa
50 g
25 g
Kananmunan keltuainen
1
Hunajaa
2 rkl
Kylmää vahvaa kahvia
1 tl
Lisää herkullisia ideoita