Hasselpähkinäpikkuleivät

Hasselpähkinäpikkuleivät

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(0)

Pieni GI-pikkuleipä on terveellisempi vaihtoehto, joka maistuu erittäin hyvältä kahvin kanssa. Helppo valmistaa!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}
Liittyvät reseptit

Ainekset

Annokset

  • 100 g paahdettuja kuorettomia hasselpähkinöitä
  • 1 dl spelttihiutaleita
  • 50 g raastettua tummaa suklaata
  • 25 g Arla Meijerivoita Normaalisuolainen meijerivoi
  • 1 kananmunan keltuainen
  • 2 rkl hunajaa
  • 1 tl kylmää vahvaa kahvia

Tee näin:

Tee näin:

Kuumenna uuni 175 asteeseen. Jätä 16 hasselpähkinää syrjään. Murskaa loput pähkinät ja spelttihiutaleet. Lisää joukkoon suklaa, voi, keltuainen, hunaja ja kahvi. Sekoita, kunnes pystyt muotoilemaan taikinasta pallon. Muotoile taikinasta 16 palloa ja nosta ne leivinpaperilla päällystetylle uunipellille. Paina yksi kokonainen pähkinä kunkin pikkuleivän keskelle. Paista uunin keskiosassa 9-10 minuuttia.

Lisää herkullisia ideoita