Häränfileetä madeirakastikkeella

Häränfileetä madeirakastikkeella

Arvioi

(0)

Täyteläinen madeirakastike kruunaa tämän hienostuneen liharuoan.

Ainekset

Annokset

Liha

Madeirakastike

  • 12 kpl pientä perunoita
  • 1½ dl Arla Emmental juustoa raastettuna
  • 1 punainen chili suikaloituna
  • 25 g Arla Meijerivoita Normaalisuolainen meijerivoi
  • suolaa
  • 200 g papuja
  • 2 salottisipulia silputtuna
  • 1 puserrettu valkosipulinkynttä
  • 1 rkl Arla Meijerivoita Normaalisuolainen meijerivoi
  • suolaa
  • mustapippuria

Tee näin:

Tee näin:

Ruskista fileeviipaleet voissa pannulla noin 1 minuutti per puoli. Lisää kerma, soija, madeira ja pippurirouhe. Anna kiehua pari minuuttia. Laita lihat ja kastike uunivuokaan. Laita uuni lämpenemään 225-asteiseksi. Paista perunoita uunin keskitasolla, kunnes ne pehmenevät, noin 15-30 minuuttia koosta riippuen. Tee perunoihin ristiviilto. Koverra sisus ja sekoita juuston, chilin ja voin kanssa. Mausta suolalla. Annostele perunaseos takaisin perunankuoriin. Keitä papuja miedosti suolatussa vedessä noin minuutti. Paista sipuli pehmeäksi voissa pannulla. Lisää pavut ja jatka paistamista koko ajan sekoitellen parin minuutin ajan. Mausta suolalla ja pippurilla. Laita perunat ja liha uuniin noin 10 minuutiksi, kunnes perunat saavat väriä ja liha ja kastike ovat lämmenneet. Tarjoa papujen kera.