Halloumisalaatti

Halloumisalaatti

Brunssi Lisuke Pääruoka
Grillattu halloumi sopii loistavasti kasvissyöjän kesäruuaksi. Kun tarjoat halloumin hedelmien, juuresten ja kasvisten kanssa grillattuna, saat aikaan yksinkertaisesti upean annoksen!
https://www.arla.fi/reseptit/halloumisalaatti/

Tee näin:

  • Lämmitä uuni 225 asteeseen. Kuori ja pilko sillä välin palsternakka ja porkkanat. Kuori ja lohko sipuli. Kuori omena ja päärynä, poista siemenet ja lohko. Laita kaikki uunivuokaan, pirskota päälle 2 rkl voita ja rapsiöljyä. Kypsennä uuniin keskitasolla noin 25 minuuttia. Poista paprikan siement ja suikaloi paprika. Lisää paprikat ja pavut vuokaan, kun jäljellä on viisi minuuttia kypsentämistä. Paista kantarellit pannulla voin ja rapsiöljyn sekoituksessa. Lisää sienet ja pinaatti salaattiin juuri ennen tarjoilua. Mausta mustapippurilla.
Valmis!

Ainekset

Ainekset
Apetina® Halloumi viipaleet
240 g
Palsternakkaa
150 g
Porkkanoita
150 g
Punasipuli
1
Pieni omena
1
Pieni päärynä
1
Vihreitä papuja
50 g
Punainen paprika
1
Kantarelleja
150 g
Baby-pinaattia
30 g