Grillatut poroleivät

Grillatut poroleivät

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(0)

Tässä herkullisessa grillireseptissä on perinteisiä raaka-aineita: rieskaa, juustoa ja savuporoa. Oi mikä herkkuruoka!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}

Ainekset

Annokset

  • 4 rieskaa
  • 2 rkl raastettua piparjuurta
  • 8 viipaletta Arla Tolkuton Cheddar -juustoa
  • 8 viipaletta savuporoa
  • suolakurkkuja tarjoiluun

Tee näin:

Tee näin:

Levitä piparjuuriraaste rieskoille. Lisää myös juusto- ja savuporoviipaleet. Paista leipiä vohveliraudalla tai voileipägrillillä, kunnes ne ovat kullanruskeita ja juusto on sulanut. Jaa leivät kahtia. Tarjoile toastit suolakurkkujen kera.

Vinkki

Käytä valmiiksi viipaloitua juustoa.

Lisää herkullisia ideoita