Grillatut poroleivät

Grillatut poroleivät

Tässä herkullisessa grillireseptissä on perinteisiä suomalaisia raaka-aineita: rieskaa, emmentaljuustoa ja savuporoa. Oi mikä herkkuruoka!
Arvioi (0)

Minun arvosanani

Grillatut poroleivät

Tässä herkullisessa grillireseptissä on perinteisiä suomalaisia raaka-aineita: rieskaa, emmentaljuustoa ja savuporoa. Oi mikä herkkuruoka!

Annoslukumäärä
  • 4 rieskaa
  • 2 rkl raastettua piparjuurta
  • 8 viipaletta Arla Emmental Mustaleimaa
  • 8 viipaletta savuporoa
  • suolakurkkuja tarjoiluun

Ohjeet

Levitä piparjuuriraaste rieskoille. Lisää myös juusto- ja savuporoviipaleet. Paista leipiä vohveliraudalla tai voileipägrillillä, kunnes ne ovat kullanruskeita ja juusto on sulanut. Jaa leivät kahtia. Tarjoile toastit suolakurkkujen kera.

Vinkit

Käytä valmiiksi viipaloitua juustoa.