Grillatut kanankoivet ja perunasalaattia

Grillatut kanankoivet ja perunasalaattia

Arvioi

(0)

Kanankoivet ovat täydellisiä grillaukseen. Tarjoile nämä lempeän sitruunaiset kanankoivet perunasalaatin kera - ja nauti!

Ainekset

Annokset

Perunasalaatti

  • 600 g keitettyjä, kylmiä perunoita
  • 3 kevätsipulia
  • 1 päärynä
  • 2 dl Arla Lempi Kermaviiliä 15% Kermaviili 15 % laktoositon
  • 1 rkl raastettua, tuoretta inkivääriä
  • ½ tl hienonnettua, tuoretta rosmariinia
  • suolaa
  • sokeria

Tee näin:

Tee näin:

Kuumenna uuni 225 °C:een. Sekoita sula voi, suola, pippuri ja sitruunan kuori keskenään. Voitele kanankoivet seoksella. Laita ne vuokaan ja paista uunin keskiosassa 25 minuuttia. Leikkaa perunat paloiksi ja silppua kevätsipulit. Kuori ja leikkaa päärynä paloiksi. Sekoita keskenään kermaviili, inkivääri, rosmariini, suola ja sokeri. Yhdistä kaikki salaatin ainekset ja sekoita lopuksi salaattiin kermaviilikastike. Tarjoile broilerinkoivet salaatin ja leivän kera.