Grillatut kanankoivet ja perunasalaattia

Grillatut kanankoivet ja perunasalaattia

Kanankoivet ovat täydellisiä grillaukseen. Tarjoile nämä lempeän sitruunaiset kanankoivet perunasalaatin kera - ja nauti!
https://www.arla.fi/reseptit/grillatut-kanankoivet-ja-perunasalaattia/

Tee näin:

  • Kuumenna uuni 225 °C:een. Sekoita sula voi, suola, pippuri ja sitruunan kuori keskenään. Voitele kanankoivet seoksella. Laita ne vuokaan ja paista uunin keskiosassa 25 minuuttia. Leikkaa perunat paloiksi ja silppua kevätsipulit. Kuori ja leikkaa päärynä paloiksi. Sekoita keskenään kermaviili, inkivääri, rosmariini, suola ja sokeri. Yhdistä kaikki salaatin ainekset ja sekoita lopuksi salaattiin kermaviilikastike. Tarjoile broilerinkoivet salaatin ja leivän kera.
Valmis!

Ainekset

Broilerinkoipia
900 g
2 rkl
Suolaa
1 tl
Mustapippuria
Sitruunankuori
1
Perunasalaatti
Keitettyjä, kylmiä perunoita
600 g
Kevätsipuleita
3
Päärynä
1
2 dl
Raastettua, tuoretta inkivääriä
1 rkl
Hienonnettua, tuoretta rosmariinia
½ tl
Suolaa
Sokeria