Grillattua lammasta ja chimichurria

Grillattua lammasta ja chimichurria

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(0)

Chimichurri eli Argentiinalainen grillikastike antaa tässä reseptissä lampaanpaistille todellista potkua! Onko tässä grillijuhlien uusi suursuosikki?

Ainekset

Annokset

Chimichurri

  • 2 valkosipulinkynttä hienonnettuna
  • 4 rkl Arla Meijerivoita Normaalisuolainen meijerivoi
  • 2 rkl sitruunamehua
  • ½ hienonnettu punainen chili
  • 2 rkl hienonnettua, tuoretta oreganoa
  • ½ tl suolaa

Tee näin:

Tee näin:

Voitele liha voilla ja mausta suolalla. Grillaa lihaa hiilloksen yllä 5 minuuttia kummaltakin puolelta. Siirrä liha pois hiilloksen yltä ja anna kypsentyä, kunnes lihan sisäinen lämpötila on 60 °C. Anna levätä noin 5 minuuttia. Paista hienonnettu valkosipuli voissa. Lisää pannulle loput chimichurrin ainekset. Leikkaa liha pienemmiksi viipaleiksi ja aseta tarjoiluvadille. Kaada kuuma kastike lihan päälle. Tarjoile grillattujen kasvisten kera.