Grillattua lammasta ja chimichurria

Grillattua lammasta ja chimichurria

Chimichurri eli Argentiinalainen grillikastike antaa tässä reseptissä lampaanpaistille todellista potkua! Onko tässä grillijuhlien uusi suursuosikki?
Arvioi (0)

Minun arvosanani

Grillattua lammasta ja chimichurria

Chimichurri eli Argentiinalainen grillikastike antaa tässä reseptissä lampaanpaistille todellista potkua! Onko tässä grillijuhlien uusi suursuosikki?

Annoslukumäärä

Chimichurri

  • 2 valkosipulinkynttä hienonnettuna
  • 4 rkl Arla Meijerivoita
  • 2 rkl sitruunamehua
  • ½ hienonnettu punainen chili
  • 2 rkl hienonnettua, tuoretta oreganoa
  • ½ tl suolaa

Ohjeet

Voitele liha voilla ja mausta suolalla. Grillaa lihaa hiilloksen yllä 5 minuuttia kummaltakin puolelta. Siirrä liha pois hiilloksen yltä ja anna kypsentyä, kunnes lihan sisäinen lämpötila on 60 °C. Anna levätä noin 5 minuuttia. Paista hienonnettu valkosipuli voissa. Lisää pannulle loput chimichurrin ainekset. Leikkaa liha pienemmiksi viipaleiksi ja aseta tarjoiluvadille. Kaada kuuma kastike lihan päälle. Tarjoile grillattujen kasvisten kera.

Suositellut tuotteet