Grillattua lammasta ja chimichurria

Grillattua lammasta ja chimichurria

Arvioi

(0)

Chimichurri eli Argentiinalainen grillikastike antaa tässä reseptissä lampaanpaistille todellista potkua! Onko tässä grillijuhlien uusi suursuosikki?

Ainekset

Annokset

Chimichurri

  • 2 valkosipulinkynttä hienonnettuna
  • 4 rkl Arla Meijerivoita Normaalisuolainen meijerivoi
  • 2 rkl sitruunamehua
  • ½ hienonnettu punainen chili
  • 2 rkl hienonnettua, tuoretta oreganoa
  • ½ tl suolaa

Tee näin:

Tee näin:

Voitele liha voilla ja mausta suolalla. Grillaa lihaa hiilloksen yllä 5 minuuttia kummaltakin puolelta. Siirrä liha pois hiilloksen yltä ja anna kypsentyä, kunnes lihan sisäinen lämpötila on 60 °C. Anna levätä noin 5 minuuttia. Paista hienonnettu valkosipuli voissa. Lisää pannulle loput chimichurrin ainekset. Leikkaa liha pienemmiksi viipaleiksi ja aseta tarjoiluvadille. Kaada kuuma kastike lihan päälle. Tarjoile grillattujen kasvisten kera.