Grillattu kala ja raputsatsiki

Grillattu kala ja raputsatsiki

Arvioi

(1)

Grillattu kala raputsatsikilla on helposti ja nopeasti valmistuva herkkuruoka. Tarjoile annos salaatin tai keitettyjen perunoiden kera!

Ainekset

Annokset
  • 4 nahallista kalafileetä
  • 1 rkl Arla Ingmariinia
  • 1 tl suolaa
  • ¼ tl mustapippurirouhetta

Raputsatsiki

  • ½ kurkku
  • ½ tl suolaa
  • 150 g jokiravunpyrstöjä suolaliemessä
  • 200 g Ingman luonnonjogurttia
  • 1 valkosipulinkynsi hienonnettuna
  • ¼ tl mustapippurirouhetta

Tee näin:

Tee näin:

Valmista ensin tsatsiki. Raasta kurkku ja levitä talouspaperille. Ripottele päälle suola ja anna valua noin 15 minuuttia. Purista sitten kurkkuraasteesta neste pois. Valuta ravunpyrstöt ja hienonna ne karkeasti veitsellä. Sekoita kaikki kastikkeen ainekset ja anna kastikkeen tekeytyä jääkaapissa. Levitä kalafileille pehmeä rasva ja mausta suolalla sekä pippurilla. Grillaa fileitä 3-4 minuuttia molemmilta puolilta. Tarjoa kala raputsatsikin kanssa.