Grillattu kala ja raputsatsiki

Grillattu kala ja raputsatsiki

Grillattu kala raputsatsikilla on helposti ja nopeasti valmistuva herkkuruoka. Tarjoile annos salaatin tai keitettyjen perunoiden kera!

Tee näin:

  • Valmista ensin tsatsiki. Raasta kurkku ja levitä talouspaperille. Ripottele päälle suola ja anna valua noin 15 minuuttia. Purista sitten kurkkuraasteesta neste pois. Valuta ravunpyrstöt ja hienonna ne karkeasti veitsellä. Sekoita kaikki kastikkeen ainekset ja anna kastikkeen tekeytyä jääkaapissa. Levitä kalafileille pehmeä rasva ja mausta suolalla sekä pippurilla. Grillaa fileitä 3-4 minuuttia molemmilta puolilta. Tarjoa kala raputsatsikin kanssa.
Valmis!

Ainekset

Nahallista kalafileetä
4
Inkivääriä
1 rkl
Suolaa
1 tl
Mustapippurirouhetta
¼ tl
Raputsatsiki
Kurkku
½
Suolaa
½ tl
Ravunpyrstöjä suolaliemessä
150 g
Arla Ingman Luonnonjogurttia
200 g
Valkosipulinkynsi hienonnettuna
1
Mustapippurirouhetta
¼ tl