Gratinoitu juusto-tomaattipatonki

Gratinoitu juusto-tomaattipatonki

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(0)

Gratinoitu juusto-tomaattipatonki syntyy helposti ja nopeasti. Nauti välipalaksi kotona tai töissä!

Ainekset

Reseptistä valmistuu 1 annos

  • 1 lyhyt patonki

Täyte

  • 1 iso tomaatti kuutioituna
  • 1 valkosipulinkynsi hienonnettuna
  • 1 rkl oliiviöljyä
  • ½ dl persiljaa hienonnettuna
  • ½ tl mustapippurirouhetta
  • ½ tl suolaa
  • 100 g Arla Eva -juustoa raastettuna

Tee näin:

Tee näin:

Kuumenna uuni 200-asteiseksi. Leikkaa patonki pitkittäin halki, mutta jätä toisesta reunasta kiinni. Yhdistä täytteen muut ainekset, paitsi juusto. Repäise pala alumiinifoliota ja nosta patonki sille leikkauspinta ylöspäin. Rypistele alumiinifolion reunat patongin ympärille. Levitä patonkia ja lusikoi toiseen reunaan tomaattiseos ja toiseen reunaan juustoraaste. Nosta patonki folioineen pellille ja uuniin. Gratinoi, kunnes juusto on sulanutta ja pehmeää.