Gratinoidut patonginpalat

Gratinoidut patonginpalat

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(5)

Gratinoidut patonginpalat ovat helposti ja nopeasti valmistuva herkku niin alku- kuin välipalaksikin.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}
Liittyvät reseptit

Ainekset

Annokset

  • 1 patonki
  • 100 g Arla Ingmariinia
  • 1 dl persiljaa hienonnettuna
  • 1 iso valkosipulinkynsi hienonnettuna
  • 3 dl Castello Daringly Different Monastery -juustoa raasteena

Tee näin:

Tee näin:

Pane uuni kuumenemaan 250-asteiseksi. Leikkaa patonki neljään osaan ja halkaise palat. Sekoita rasvaan persilja ja valkosipuli. Levitä seos patonginpaloille. Nosta palat leivinpaperille pellille. Ripottele päälle juustoraaste. Gratinoi uunin keskiosassa noin 5 minuuttia tai, kunnes juusto on sulanut.

Vinkki

Vinkki! Vaihda vaalea patonki runsaskuituisempaan moniviljapatonkiin!

Lisää herkullisia ideoita