Gratinoidut patonginpalat

Gratinoidut patonginpalat

Gratinoidut patonginpalat ovat helposti ja nopeasti valmistuva herkku niin alku- kuin välipalaksikin.
Arvioi (3)

Minun arvosanani

Gratinoidut patonginpalat

Gratinoidut patonginpalat ovat helposti ja nopeasti valmistuva herkku niin alku- kuin välipalaksikin.

Annoslukumäärä
  • 1 patonki
  • 100 g Arla Ingmariinia
  • 1 dl persiljaa hienonnettuna
  • 1 iso valkosipulinkynsi hienonnettuna
  • 3 dl Arla Emmental juustoa raasteena

Ohjeet

Pane uuni kuumenemaan 250-asteiseksi. Leikkaa patonki neljään osaan ja halkaise palat. Sekoita rasvaan persilja ja valkosipuli. Levitä seos patonginpaloille. Nosta palat leivinpaperille pellille. Ripottele päälle juustoraaste. Gratinoi uunin keskiosassa noin 5 minuuttia tai, kunnes juusto on sulanut.

Vinkit

Vinkki! Vaihda vaalea patonki runsaskuituisempaan moniviljapatonkiin!