Gratinoidut patonginpalat

Gratinoidut patonginpalat

15 minuuttia
Gratinoidut patonginpalat ovat helposti ja nopeasti valmistuva herkku niin alku- kuin välipalaksikin. Kokeile reseptiä!

Tee näin:

  • Pane uuni kuumenemaan 250-asteiseksi.
  • Leikkaa patonki neljään osaan ja halkaise palat.
  • Sekoita rasvaan persilja ja valkosipuli. Levitä seos patonginpaloille.
  • Nosta palat leivinpaperille pellille. Ripottele päälle juustoraaste.
  • Gratinoi uunin keskiosassa noin 5 minuuttia tai, kunnes juusto on sulanut.
Valmis!
Vinkki

Vinkki! Vaihda vaalea patonki runsaskuituisempaan moniviljapatonkiin!

Ainekset

Patonki
1
100 g
Persiljaa hienonnettuna
1 dl
Iso valkosipulinkynsi hienonnettuna
1
Castello® Wästgöta raasteena
3 dl