Gratinoidut kasvikset

Gratinoidut kasvikset

Gratinoidut kasvikset ovat helppo perusherkku. Tarjoile sellaisenaan tai esimerkiksi liharuokien lisäkkeenä!
Arvioi (0)

Minun arvosanani

Gratinoidut kasvikset

Gratinoidut kasvikset ovat helppo perusherkku. Tarjoile sellaisenaan tai esimerkiksi liharuokien lisäkkeenä!

Annoslukumäärä
  • 1 kesäkurpitsaa (n. 300 g)
  • 500 g kirsikkatomaatteja
  • Arla Meijerivoita
  • 175 g Arla Apetina juustoa
  • 1½ dl Arla kuohukermaa
  • 1 puserrettu valkosipulinkynttä
  • mustapippuria
  • 1 rkl tuoretta, hienonnettua timjamia

Ohjeet

Kuumenna uuni 250 ° asteeseen. Leikkaa kesäkurpitsa 2 cm paksuiksi viipaleiksi. Leikkaa tomaatit puoliksi. Paista kesäkurpitsaa voissa kuumalla pannulla kunnes se on saanut hieman väriä. Aseta kesäkurpitsa ja tomaatit vuokaan. Murenna salaattijuusto ja sekoita joukkoon kerma, valkosipuli, pippuri ja timjami. Kaada seos vihannesten päälle. Paista uunin yläosassa 10-12 min. Tarjoile vihannekset lämpimänä.

Suositellut tuotteet