Gratinoidut Apetina-juurekset

Gratinoidut Apetina-juurekset

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(1)

Helposti ja nopeasti valmistuvat gratinoidut Apetina-juurekset ovat mainio lisuke esimerkiksi kalalle tai lihalle.

Ainekset

Annokset
  • 1 pkt pakastejuureskuutioita (500 g)
  • 200 g Arla Apetina 3 % Valkosipuli-persilja-kuutioita
  • 1 tl suolaa
  • 1½ tl yrttisekoitusta
  • ½ tl mustapippurirouhetta
  • 2 dl Arla Lempi ruokakermaa 22 % Ruokakerma 22 % laktoositon

Tee näin:

Tee näin:

Levitä jäiset juureskuutiot ja juustokuutiot uunivuokaan. Ripottele päälle mausteet. Kaada ruokakerma tasaisesti aineksille. Kypsennä 200-asteisessa uunissa, kunnes juurekset tuntuvat sopivan kypsiltä eli noin 30 minuuttia. Tarjoa lihan tai kalan lisäkkeenä.