Graavilohta ja mätiseos

Graavilohta ja mätiseos

Graavilohi mätiseoksella on erionmainen alkuruoka hienolle aterialle. Tarjoile paahdetun leivän kera!
https://www.arla.fi/reseptit/graavilohta-ja-matiseos/

Tee näin:

  • Jaa lohiviipaleet kahdeksalle lautaselle. Pese sitruuna hyvin ja raasta kuoren keltainen osa. Purista mehua lohiannoksille. Lisää sitruunankuoriraaste, kaprikset ja puolet ruohosipulista. Sekoita rahkaan loppu ruohosipuli ja mäti. Jaa seos annoksille ja lisää muutamia rucolanlehtiä koristeeksi. Tarjoa alkupalan kanssa paahdettua leipää.
Valmis!

Ainekset

Graavilohta ohuina viipaleina
400 g
Sitruunankuori ja mehu
1
Kapriksia
3 rkl
Ruohosipulia hienonnettuna
1 dl
250 g
Kirjolohen tai siian mätiä
50 g
Ruukku salaattia (esim. villirucolaa)
1