Graavilohta ja mätiseos

Graavilohta ja mätiseos

Graavilohi mätiseoksella on erionmainen alkuruoka hienolle aterialle. Tarjoile paahdetun leivän kera!
Arvioi (0)

Minun arvosanani

Graavilohta ja mätiseos

Graavilohi mätiseoksella on erionmainen alkuruoka hienolle aterialle. Tarjoile paahdetun leivän kera!

Annoslukumäärä
  • 400 g graavilohta ohuina viipaleina
  • 1 sitruunan raastettu kuori ja mehu
  • 3 rkl kapriksia
  • 1 dl ruohosipulia hienonnettuna
  • 250 g Arla Lempi maitorahkaa
  • 50 g kirjolohen tai siian mätiä
  • 1 ruukku salaattia (esim. villirucolaa)

Ohjeet

Jaa lohiviipaleet kahdeksalle lautaselle. Pese sitruuna hyvin ja raasta kuoren keltainen osa. Purista mehua lohiannoksille. Lisää sitruunankuoriraaste, kaprikset ja puolet ruohosipulista. Sekoita rahkaan loppu ruohosipuli ja mäti. Jaa seos annoksille ja lisää muutamia rucolanlehtiä koristeeksi. Tarjoa alkupalan kanssa paahdettua leipää.

Suositellut tuotteet